Udlev din kærlighed til Chianti Classico

Toscanas berømte signaturvine kommer til København

Pluspris 245 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

289 kr.
  • Onsdag 15. november 2023 kl. 16.30-19
  • Odd Fellow Palæet (Koncertsalen), Bredgade 28, København K   
  • Pluspris 245 kr.
  • Pris uden abonnement 289 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Mange danskere har en kærlighedsaffære med Italiens ikoniske Chianti Classico, som rimer på Toscanas bløde, grønne bakker og har så kompleks en smag, at man ikke kan undgå at fare vild i dens aromaer.

Onsdag 15. november fra kl. 16.30 til 19 er vinbønderne fra Consorzio Vino Chianti Classico derfor glade for at være tilbage i Danmark og invitere dig med til en højprofileret Wine Lovers-oplevelse på Odd Fellow Palæet i hjertet af København.

Her vil det elegante miljø matche de talrige fremmødte producenter, der vil hælde de bedste dråber fra deres Chianti Classico Annata, Riserva og Gran Selezione i dit glas.

Uanset om du allerede er fan af Chianti Classico eller blot er nysgerrig efter at blive klogere på den berømte vin, bliver denne smagning et absolut højdepunkt i november, hvor du kan smage og opleve de ikoniske aromaer.

Der vil desuden være fokus på det nye projekt UGA 11 - Unità Geografiche Aggiuntive – som er en ny og mere homogen geografisk opdeling af området implementeret af Consorzio Vino Chianti Classico. Projektet vil officielt blive præsenteret ved denne eksklusive begivenhed.

Så ses vi til efteråret på Odd Fellow?

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook