Jødisk Kulturfestival 2023 Hafn-Lider med Daniel Kahn & Stella Morgenstern

Jødiske folkevandringer i ord og sang. Få et gensyn med Stella Morgenstern og Daniel Kahn med Andreas Hecht i et nyt og spændende projekt.

Pluspris 160 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

200 kr.
  • Søndag 4. juni kl. 19.30-21
  • Det Jødiske Hus - Salen, Krystalgade 12, 1172 København K
  • Pluspris 160 kr.
  • Pris uden abonnement 200 kr.
  • Festivalpas
    Pluspris 550 kr.
    Pris uden abonnement 690 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Et gensyn med Stella Morgenstern og Daniel Kahn med Andreas Hecht i et nyt og spændende projekt: Som et symbol på håb og drømme var Hamborgs havn omkring år 1900 knudepunkt for millioner af østeuropæiske flygtninge på vej til den nye verden Amerika.

Med fokus på den jødiske kultur og det jiddische sprog handler de nye og gamle ballader, arbejdersange og eksildigte om en tid med flugt, nød, krig, fordrivelse og håb. Daniel Kahn (vokal) er født og opvokset i Detroit og har studeret teater og poesi på University of Michigan. I 2005 flyttede han til Berlin og grundlagde klezmerbandet The Painted Bird, og han er desuden medstifter af den jødiske kulturfestival Shtetl Berlin samt Teater Gorky.

Stella Morgenstern (vokal, harpe, ukulele) har specialiseret sig i verdensmusik og chansons, hvor hendes dybe altstemme er med til at give hendes fortolkning et fortællende præg. Andreas Hecht (vokal, guitar) har studeret klassisk guitar i Hamborg, og karakteristisk for ham er en klassisk spilleteknik kombineret med genrer som folk, blues, tango, latin og country.

Sprog: Engelsk

Foto: Jerry Merose

Andre kunder har også set

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook