Oplev Verdis Requiem ved et brag af en jubilæumskoncert

Torben H. S. Svendsen har 25-års jubilæum som dirigent for Københavns Kantatekor, og det bliver fejret behørigt med opførelsen af Verdis vidunderlige og dramatiske Requiem

Pluspris 210 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

250 kr.
  • Onsdag 11. oktober kl. 19.30
  • Vor Frue Kirke – Københavns Domkirke, Nørregade 8, 1165 København K
  • Pluspris 210 kr.
  • Pris uden abonnement 250 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Det er næppe mange dirigenter, der kan se tilbage på 25 år med det samme kor, men det kan dirigent for Københavns Kantatekor, Torben H.S. Svendsen.

I 25 år har han arbejdet med korets udtryk, sat barren højt og opført de allerbedste og mest krævende korværker, samtidig med at han har taget koret med på den ambitiøse udvikling, det har været igennem.

Torbens jubilæum bliver fejret behørigt med Verdis vidunderlige og dramatiske Requiem med professionelle solister og musikere, samt et udvidet Københavns Kantatekor med omkring 100 sangere, der som sædvanligt, under dirigentens kyndige ledelse, sætter ambitionerne tophøjt for at levere den allerbedste oplevelse for publikum.

De fire dygtige solister, som har fået den skønne opgave at formidle Giuseppe Verdis Requiem erSofie Elkjær Jensen (sopran), Hanne Fischer (mezzosopran), Niels Jørgen Riis (tenor) og Jens Søndergaard (bas).

Fotos: Peter Kirkeskov Rasmussen

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook