Alpin for familier, begyndere og øvede, uge 7

Kom godt i gang med alpinski, eller bliv endnu bedre, end I allerede er. På denne ferie får I skiskole for børn og voksne, ophold med fuld pension på dejligt hotel og godt selskab af andre danske familier med børn, forældre og måske bedsteforældre.

Pluspris fra 15.650 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 17.395 kr.
 • Rejseperiode: 11.–18. februar 2024 (Uge 7)
 • Overnatning på: Radisson Blu Mountain Resort i Beitostølen
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser
 • Pakke 1: 1 voksen + 1 barn (4-15 år) i delt dobbeltværelse
  Pluspris 15.650 kr.
  Pris uden abonnement 17.395 kr. 
 • Pakke 2: 1 voksen + 2 børn (4-15 år) i delt dobbeltværelse med opredning
  Pluspris 20.500 kr.
  Pris uden abonnement 22.795 kr.
 • Pakke 3: 2 voksne + 1 barn (4-15 år) i delt dobbeltværelse med opredning
  Pluspris 22.850 kr.
  Pris uden abonnement 25.390 kr.
 • Pakke 4: 2 voksne + 2 børn (4-15 år) i delt dobbeltværelse med 2 opredninger på sovesofa
  Pluspris 27.700 kr.
  Pris uden abonnement 30.790 kr.
 • Pakke 5: 2 voksne + 3 børn (4-15 år) i to værelser ved siden af hinanden
  Pluspris 36.150
  Pris uden abonnement 40.190 
 • Ønskes andre kombinationer end ovenstående, så kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for tilbud.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et meget familievenligt og smukt beliggende alpinområde. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet selvhjulpne børn fra 6 år og op, mens yngre børn eventuelt kan deltage sammen med en voksen.

Aktiviteter

De første to dage (mandag og tirsdag) er der tilbud om begynderskiskole for gruppens børn og voksne både formiddag og eftermiddag, så I kommer godt i gang med skiløbet. Børn og voksne undervises som udgangspunkt hver for sig. For de mere erfarne er der både mulighed for at løbe selv de første par dage samt tilbud om genopfriskning og finpudsning af teknikken om eftermiddagen. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole på forskellige niveauer om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktører på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Instruktørerne har bred erfaring med undervisning af både børn og voksne på forskellige niveauer. De er samtidig rejseledere, der bor på hotellet og spiser og hygger sammen med gruppen. De er dansktalende, så børnene nemt kan kommunikere med dem.

Aktivitetsprogrammet fokuserer på alpinskiløb, men hvis nogen er interesserede i at snuse til lidt langrend, sørger vi også for at få lagt lidt begynderundervisning ind, når det passer. Der vil også være mulighed for at prøve aftenskiløb på alpinbakken en aften i løbet af ugen.

Inden vi sætter os til bords for at nyde aftensmaden, er der en kort samling, hvor instruktørerne fortæller om næste dags aktivitetstilbud. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie – det er bare hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, da det er vores erfaring, at kroppen har godt af en pause efter nogle dages skiløb. Fridagen kan fx bruges på den nærliggende kælkebakke, i hotellets svømmebassin, i det omkringliggende store langrendsområde eller måske bare med benene oppe og en god bog i hånden. Og hvis I slet ikke har brug for en pause, så er der fri leg på alpinbakkerne.

Skiområdet og byen

Skiområdet ved Beitostølen er meget familievenligt og overskueligt og byder på gode forhold for både børn, begyndere og let-øvede skiløbere. Ud over alpincentret i selve Beitostølen, der består af en række stole- og træklifte samt grønne, blå og røde pister, er der også et mindre anlæg med mere udfordrende pister (røde og sorte) i Raudalen på den modsatte side af dalen. Liftkortene gælder til begge områder, og I skal bruge egen bil (evt. med snekæder) for at køre derover. Udover det fine alpinanlæg byder Beitostølen på et stort og meget velpræpareret langrendsområde med både nemme og udfordrende løjper samt et langrendsstadion med lysløjpe. Lysløjpen begynder 100 meter fra hotellet , så det er muligt at snuppe en aftentur på langrendsski, hvis der stadig er krudt i benene efter en dag på alpinbakken.

Beitostølen er en lille hyggelig fjeldlandsby, der har udviklet sig ganske meget over de senere år. Her er et fint udvalg af butikker, cafeer og spisesteder. Der kan lejes ski og købes liftkort ved alpinbakken lige overfor hotellet, og vi anbefaler, at I bestiller skileje hjemmefra.

Hotellet og maden

Radisson Blu ligger centralt placeret i Beitostølen lige ved alpinanlægget. Hotellet byder på fine faciliteter som stor spisesal, rummelig lobby med åben pejs, opholdsstue og en aktivitets- og velværeafdeling med træningsrum, 25 m. svømmebassin og sauna.

I bor som udgangspunkt på et familieværelse. Hvis I er to personer i familien, deler I et alm. dobbeltværelse, og er I 3-4 personer, bor I på et lidt større dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger på en dobbelt sovesofa. Er I 5 personer i familien, kan I bo på 2 værelser ved siden af hinanden.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen*. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker, og om aftenen serveres der enten en 2-3 retters middag eller buffet samt kaffe og te.

Alt i alt

Med instruktører til rådighed, legekammerater til børnene og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Læs mere om turen her

Fakta

Dette er med i prisen:
- 7 overnatninger i valgt værelsestype
- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og middag/buffet samt
aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl.
madpakkesmøring på afrejsedagen.
- Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører


Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
- Skileje og liftkort

Ankomst: Fra kl. 15 søndag d. 11/2 2024
Afrejse: Senest kl. 10 søndag d. 18/2 2024

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i
forbindelse med rejsen.

Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Beitostølen 
Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige løsning. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Beitostølen. Fra Oslo er der godt 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. 

Med bil og færge:
En bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Beitostølen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads på færgen i god tid.

Med fly og bus:
Flyv til Gardermoen, tag toget til Oslo S og gå derfra over til Oslo Bussterminal og tag Valdresekspressen til Beitostølen, hvor bussen holder lige ved hotellet. 

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook