Langrend for familier, uge 7, Rondablikk

Aktiv og hyggelig familieferie med andre danske børnefamilier. Skiinstruktion for børn og voksne, børnevenlige løjper, dejligt hotel og de smukkeste udsigter.

Pluspris 6.475 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

7.200 kr.
 • Rejseperiode: 10.- 16. februar 2024 (Uge 7)
 • Overnatning på: Hotel Rondablikk
 • Rejsetype: Pakkerejse med undervisning og aktivitetsprogram
 • Teknisk arrangør: Sne & Vand
 • Priser:
 • Voksen (fra 17 år) i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 6.475 kr.
  Pris uden abonnement 7.200 kr.
 • Voksen (fra 17 år) i enkeltværelse med eget bad/toilet
  Pluspris 7.375 kr.

  Pris uden abonnement 8.200 kr.
 • Børn 10-16 år
  Pluspris 3.775 kr.
  Pris uden abonnement 4.200 kr.
 • Børn 3-9 år
  Pluspris 2.875 kr.
  Pris uden abonnement 3.200 kr.
 • Børn 0-2 år
  Gratis - Billetbestilling er dog nødvendig
 • Billetgebyr 10 kr. pr. Billet

Beskrivelse

Dejlige dage i sneen, hvor der bliver sørget for alt det praktiske, så I kan fokusere på at opleve, lære, hygge og slappe af. Denne tur inkluderer ophold på det smukt beliggende Hotel Rondablikk og alle måltider i 6 dage samt et 4-dages aktivitetsprogram. For begynderne vil der de første dage være tilbud om skiskole for hhv. børn og voksne (som undervises hver for sig), mens de mere rutinerede skiløbere tilbydes tekniktræning og evt. tempoløb. Senere på ugen bliver der arrangeret guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad samt andre sjove aktiviteter i sneen. Det kan fx være vi tager ud og isfisker, laver bålhygge i sneen eller bygger sneborge med børnene. Aktivitetsprogrammet er fleksibelt og tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker samt vind og vejr. Og det er naturligvis helt op til jer, hvor mange af aktiviteterne, I deltager i. 

Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen - og de helt små kan være i en pulk, som kan lejes ifm. bestilling af turen.

Aktivitetsprogrammet løber over 4 dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen, hvor I enten kan hvile benene og læse en god bog eller udforske området på egen hånd.

Hotellet - værelser og forplejning
Hotel Rondablikk byder på en meget fin kombination af panoramaudsigt mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt og børnevenligt terræn med mange relativt flade løjper. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke. Så uanset om I er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturoplevelser. 

Hotellet og værelserne er pæne og indbydende. Det er ikke luksus, men det er pænt, rent og i orden, og alle værelserne har eget nyere bad/toilet. Her er både enkeltværelser, dobbeltværelser og enkelte familieløsninger med forbundne værelser. Hotellet byder på flere rummelige opholdsafdelinger, herunder en meget fin panoramastue med udsigt mod Rondane samt et legerum til mindre børn. Desuden er der sauna, så musklerne kan blive varmet godt igennem efter dagens udfoldelser i sneen.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der middag/buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Maden er enkel, god og mættende og hotellet har udskænkningsrettigheder og tilbyder både øl og vin. 

Selve området er hyggeligt og roligt. Rondablikk er det eneste hotel i området, der ellers primært består af fritidshytter. Ganske tæt ved hotellet er der en lille købmand med tilhørende hyggelig cafe. I børnevenlig afstand fra hotellet er der flere shelters med bålplads, som er fine turmål for de kortere ben. For de lidt længere og mere rutinerede ben er det fx oplagt at løbe til Mysuseter 10 km fra Rondablikk, hvor man kan tanke op med vaffel og varm kakao inden turen går hjemad igen. "

Læs mere her

Fakta

Dette er med i prisen:

- 6 overnatninger i enkelt/delt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Familier på mere end tre personer indkvarteres i to værelser ved siden af hinanden.

- Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke inkl. fyldning af termoflasker og middag/buffet samt aftenkaffe/te. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.

- Aktivitetsprogram i fire dage med min. 2 guider/instruktører

Dette er ikke med i prisen:
- Transport mellem Danmark og destinationen.
- Drikkevarer bortset fra nævnte.
- Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer
- Evt. skileje. Kontakt Sne & Vand på tlf. 2033 0033 for info.

Ankomst: Fra kl. 15 på ankomstdagen
Afrejse: Senest kl. 10 på afrejsedagen

Ved køb af denne rejse gennem Politiken Plus giver du samtidig tilladelse til, at Sne og Vand må kontakte dig med relevante oplysninger før rejsen, såsom pakkeliste, info om transport og evalueringsskema i forbindelse med rejsen.

Transport fra Danmark til Rondablikk

Med egen bil hele vejen:

Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Rondablikk. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op igennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Medbring for en sikkerheds skyld snekæder til de sidste km op ad fjeldet. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Hvis nogen gerne vil køre selv, men ikke har lyst til at køre de sidste kilometer op ad fjeldet, er det muligt at parkere i Kvam og tage taxa derfra til Rondablikk (taxaturen tager ca. 20 minutter).

Med bil og færge:

En nem, bekvem og børnevenlig måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Rondablikk. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid. Ud over udgifter til færge, skal der påregnes udgifter til vejafgifter i Norge.

Med fly og tog:

Det er også muligt at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Vinstra eller Kvam St. Togturen tager ca. 3 timer og billetter bestilles på www.vy.no. Derfra skal man med taxa op på fjeldet. Taxaturen tager ca. 20 minutter, og vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook