Udsolgt Pilgrimsvandring i Japan – Shikoku 88

Tag med Ichiban Travels og Politiken på en aktiv vandretur og kulturrejse til Shikoku, Japans mindste hovedø sammen med Mette Holm, oversætter og formidler af japansk kultur, der guider os på rejsen.

Rejseperiode: 26. september - 11. oktober 2023

Udsolgt
Pluspris 27.855 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

30.950 kr.

Beskrivelse

Besøg i fire provinser

Pilgrimsruten, Shikoku 88, løber hele vejen rundt om øen Shikoku og er i sin fulde længde ca. 1200 km. Den tog form i det 8. århundrede, og i dag er der 88 buddhistiske templer på ruten, der relaterer sig til munken Kobo Daishi, som levede i årene 774-835. 

Han betragtes som en national helt i hele Japan og har haft stor indflydelse på Japans kulturelle udvikling inden for blandt andet poesi, kalligrafi og billedkunst.

Shikoku består af fire provinser, og rejsen gennem disse opfattes som en symbolsk vej til oplysning, der indebærer de fire elementer bevidsthed, asketisk træning, indsigt og nirvana. 

Vi skal besøge udvalgte templer i hver af de fire provinser, så vi oplever øens forskelligartethed. Vi skal se moshaver, ældgamle cedertræer og bambusskove, Vi skal vandre på landevej, og skovstier, i byer og bjerge, og vi skal både bo primitivt i templerne og spise som munkene og på pilgrimskroer og hoteller undervejs.

På denne tur vil der være mulighed for nogle enestående naturoplevelser i et Japan uden for storbyerne, hvor tempoet er helt anderledes.

Vi har transport af bagagen på vandredagene, så det kun er nødvendigt at bære en lille rygsæk til dagens fornødenheder.

Turen slutter med fire dage i Kyoto, Japans kulturelle centrum, hvor vi skal nyde det traditionelle japanske køkken, lade os begejstre over mageløst kunsthåndværk og snuse lidt til bylivet i Japan.

Praktisk

Der er tale om en aktiv rejse, hvor man vandrer omkring 12-16 km hver dag. Der vil være dage med vandring i vanskeligt terræn og bjerge, og det er en forudsætning for deltagelse, at man er i tilstrækkelig god form til dette. Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Max højde over havoverfladen er 600 m, så der er ikke risiko for højdesyge.

Se vores øvrige rejser med rabat her

Fakta

Prisen dækker:

 • Mette Holm som rejseleder
 • Fly København – Osaka – København
 • 13 overnatninger på templer og hotel
 • Morgenmad alle dage
 • 6 x aftensmad (ekskl. drikkevarer), dag 3, 4, 5, 9, 10, 14 
 • Lufthavnstransfer ved ankomst og hjemrejse
 • Transport på pilgrimsruten, herunder transport af bagage under vandring
 • Togbillet, alm. tog og shinkansen til Kyoto
 • Separat bagagetransport (1 stk pr. person) til Kyoto
 • Dansk teknisk rejseleder
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, ansvarsrisiko, skatter og afgifter

Prisen dækker ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring, øvrige måltider, øvrig transport såsom metro og taxi, personlige udgifter, og alt der ikke er nævnt under inkluderet. 
  Rejseforsikring med tilstrækkelig dækning for sygdom og hjemtransport er en forudsætning for deltagelse og et krav fra de japanske myndigheder. 


Tilmelding
Ved tilmelding opkræves et ikke-refunderbart depositum på 6.875 kr. Pladsen er først sikret, når depositum er rettidigt indbetalt. Restbeløbet opkræves 60 dage før afrejse.

Vi rejser kun med små grupper, da det giver det bedste møde med Japan, og deltagerantallet er derfor begrænset til 16 personer (min. 12 deltagere).Andre kunder har også set

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook