EcoEgo - Green Living Made Easy

Rabat på udvalgte produkter til dig, som ønsker at handle grønt og bæredygtigt.

Få rabat på følgende hos EcoEgo: Isangs, Bee's wrap, Vejibag, ROK espresso maker, engangsservice og Wonderworld (legetøj).

 • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du vist den rabatkode, du skal oplyse ved dit køb.

 • Du kan handle online hos EcoEgo med din rabatkode på ecoego.dk (klik på knappen, når du er logget ind)

 • Du kan også anvende rabatkoden i deres butik.
  Her skal du også fremvise dit Pluskort, som findes på mobilen.

 • Butikken finder du her:
  EcoEgo, Nørre Farimagsgade 82, 1364 København K.

 • De 15% Plusrabat gælder kun udvalgte varer.

 • Rabatten gælder ikke for allerede nedsatte varer og særlige bestillinger.

Beskrivelse

EcoEgo er en webshop samt en fysisk butik i Nørre Farimagsgade i København. Varerne er udvalgt, så de opfylder kriterier om at være enten fair trade, ressourcebesparende, miljøvenlige, certificeret økologiske, veganske, af naturprodukter, lavet af genbrugsmaterialer eller på anden vis produceret med respekt for dyr og mennesker.

Vi tilbyder rabat på følgende:

 • Isangs
 • Bee's wrap
 • Vejibag
 • ROK espresso maker
 • Engangsservice
 • Wonderworld (legetøj)

Når du træder ind i den lille velduftende butik tæt på torvehallerne i København, bliver du mødt af et sandt overflødighedshorn af miljøvenlige og socialt ansvarlige alternativer til dit hjem. EcoEgo slog dørene op i 2008 som en af de første butikker med 100 pct. fokus på økologi, fair trade og bæredygtighed.

EcoEgo går ikke på kompromis med hverken produktionsmetoder, materialer, ingredienser eller kvalitet, så når du køber en vare i EcoEgo, kan du derfor være helt sikker på, at den er så miljøvenligt og social ansvarligt som overhovedet muligt.

Og det er uanset om det er sengetøj til dit barnebarn, stearinlys til juletræet, barberskum til din kæreste, eller noget helt fjerde fra butikken i Nørre Farimagsgade.

Lidt mere om de 5 varer, får du rabat på

Isangs
På Vesterbro i København udvikler Isangs de smukke økologiske, fair trade plejeprodukter, der er blevet et hit blandt både mænd og kvinder. Især creme-deodorant, shampoo-blok og hårtonic bliver revet væk.
Her får du rabat på de populære produkter, der er både veganske, håndlavede og drøje i brug.

Bee's Wrap
Pak din sandwich ind i den, eller dit nybagte (afkølede) rugbrød, læg den over en skål, brug den til ost, avocado, kage eller hvad du gerne vil pakke ind, inden du lægger det på køl.
Kort sagt: lad den træde i stedet for plastik og staniol. Bee's Wrap er et stykke økologisk bomuld belagt med bivoks, og derfor er lige til at pakke om maden så den holder sig frisk. Bee's Wrap fås i flere størrelser og mønstre, og er lige til at elske.

Vejibag
Vores populære Vejibags udmærker sig ved at kunne holde dine grøntsager friske og sprøde i længere tid i køleskabet. Slut med slatne salatblade og kedelige kålhoveder. Posen er syet af tykt økologisk bomuld (frotté) som du gør fugtigt, og fylder med alt godt fra grøntriget. God fornøjelse. Rabatten gælder begge størrelse poser.

ROK Espresso Maker
Med en ROK espressomaskine sparer du både strøm og filtre. Maskinen kører nemlig udelukkende på håndkraft, kogende vand og kærlighed til kaffe. Samtidig giver den en lækker cremet espresso, og er helt enkel at bruge. Glæd dig til at få denne smukke robuste sag i dit køkken.

Sættet består af: ROK espresso maker, portafilter, forgrener til 2 enkelte espressoer, måleske/tamper, ny forbedret mælkepisker i rustfrit stål, vejledning, genbrugbar opbevaringsæske.

Engangsservice
Knive, gafler, skeer, tallerkener, skåle, krus, glas og servietter. Så er der serveret. Og det er selvfølgelig af service der er lavet af enten bionedbrydeligt træ, fsc-certificeret pap, sukkerrør eller bioplast. Samtidig er det pænt og enkelt og gør din festivitas endnu mere miljøvenlig.

Wonderworld
EcoEgos sortiment af trælegetøj fra Wonderworld.
Wonderworld producerer legetøj af gummitræer, som ikke længere giver latex. For hvert træ, som bruges, plantes 2 nye træer. De bruger kun gift-frie farver; bl.a. plantefarver.

Vilkår
Da selve købet foregår hos EcoEgo, er det til enhver tid deres salgsbetingelser, der er gældende.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook