Højkant

Højkant er et mix af værksted, galleri og butik, hvilket giver en stemning af nærhed og nerve.

Højkant er slow-shopping, og selvom kvadratmeterne ikke er store, er der højt til loftet.

15% rabat med Pluskort
  • Højkant, Skt. Pauls Kirkeplads 11, Aarhus C, Tlf. 32 13 48 11
  • 15% rabat* på alle varer
  • Fremvis dit Pluskort i butikken.

    * Rabatten gælder ikke produkter på udsalg.
    * Plusrabatten gives kun ved køb i butikken, ikke i webshoppen.

Beskrivelse

Butik
Højkant har seks faste medlemmer, som har rådighed over værksteder og en fast plads til produkter i butikken, og dermed kun ti skridt fra produktion til salg. Derudover forsyner en flok topskarpe kommister butikken med det lækreste, det nyeste og det vigtigste indenfor interiør, smykker og accessories.

Butikken passes af de seks faste medlemmer, således at du altid har mulighed for at møde designeren når du shopper. Mange kunder benytter sig af muligheden for at få lavet specialbestillinger og for råd og vejledning direkte fra kilden. Butikken sover så at sige aldrig, den er i konstant udvikling, da målet er at give plads til såvel nye unge talenter som skæve og udfordrende produkter og stilarter.

Galleri
Grafik Tak er Højkants galleri, og som alt andet i Højkant er det meget særligt! Som navnet antyder, har Højkant en svaghed for grafik, vi kan simpelthen ikke få nok, og vi gør en dyd ud af at forsyne galleri og butik med et stadigt voksende udbud af fantastisk, skævt og dygtigt grafik.
I butikken finder du værkerne overskueligt ophængt på bøjle efter kunstner, i Grafik Tak er der løbende udstillinger, gerne med store armbevægelser og sjove temaer, hvor kunstnere og genrer mixes og sød musik opstår.

Vi garanterer finurlighed, originalitet og helt unikke værker udført som alt fra collager, foto, illustration, linoleumstryk, ætsninger mv i såvel originale som reproducerede udgaver, til enhver lejlighed og prisklasse. Hold dig orienteret om ferniseringer og særarrangementer her på siden eller på Facebook, der er stor chance for at møde din yndlingsgrafiker, og sikkerhed for at opleve Højkants berygtede ferniserings-delikatesser.

Grafik kan købes med eller uden rammer og passepartout og kan byttes på lige fod med andre varer.

I Vandret Værksted arbejdes med tekstiltryk, symaskiner, læder, træ, uld, metal og 100% ren polyester. Man er altid velkommen til at stikke hovedet ind og overvære processen, men vær opmærksom på at der hersker en rå værkstedshumor. Mange mennesker spørger: Hvorfor hedder det mon Vandret Værksted? Det er fordi designerne ligger vandret for at skabe det nyeste af det nye.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Vilkår
Da selve købet foregår hos Højkant, er det til enhver tid deres salgsbetingelser, der er gældende.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook