Yunik

Fremvis dit Pluskort og få rabat hos smykkebutikken Yunik i den hyggelige Gl. Munkegade, der ligger i hjertet af Aarhus.

Smykkerne er udført i sterlingsølv, og der arbejdes med forgyldninger, materinger, oxideringer og andre spændende udtryk.

15% rabat med Pluskort
  • Yunik, Gl. Munkegade 17, 8000 Aarhus C, Tlf. 86 19 98 77
  • 15% rabat* på alle varer
  • Fremvis dit Pluskort i butikken.

    *Rabatten gælder ikke produkter på udsalg.

Beskrivelse

Siden 1994, har Yunik /v. Ole Vesterbæk, og senere ægtefællen Line Langkilde udviklet, designet og produceret ægte sølvsmykker til stor glæde for århusianerne og de mange gæster byen har.

Ædelstene er ofte en del af kollektionerne, hvor rubiner, akvamariner, diamanter  osv. får lov at spille med. Der kommende løbende nye designs til og der tegnes og  produceres dagligt på værkstedet. Smykkerne adskiller sig fra mange af de andre smykker, man finder rundt i butikkerne i Danmark,  ved at være håndlavet og produceret i små antal og solgt i egne butikker.

Sølvsmykkerne bliver designet og udviklet i Århus eller på Bornholm , hvor Yunik har sommerbase med butikker i Gudhjem og Allinge.

Inspirationen til smykkerne hentes  i Historien, i naturen, på rejser rundt i verdenen og  i krystallerne og symbolernes verden.

'Vi bestræber os på, at henvende os til høj & lav, moderne & klassisk og ung & ældre med vores smykker. På den måde står tingene aldrig stille og der er bogstaveligt talt højt til loftet i Yunik.'

'Vi nyder, at møde folk i øjenhøjde, og fortælle de mange historier, der kan ligge i det enkle smykke;  f.eks  en ædelstens oprindelse, forarbejdningen af den færdige sten, symbolernes historiske betydning eller beskrivelse af produktionsgangen af smykket.'

Udover sølvsmykkerne kan man i det spirituelle hjørne finde håndplukkede tibetanske syngeskåle og klokker, krystaller og mineraler og kvalitetsrøgelse.

I tøjafdelingen findes et spændende udvalg af egne importerede kjoler, toppe ogbukser og om vinteren finder man div. Uldprodukter såsom Ponchos, sweaters, huer, vanter og sokker.

Velkommen til en 'Yunik' oplevelse!

Se hele beskrivelsen

Fakta

Vilkår
Da selve købet foregår hos Yunik, er det til enhver tid deres salgsbetingelser, der er gældende.

Følg Yunik på Facebook

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook