Hertz Delebil

Tilbud hele 2018

Spar 50% som Pluskunde
  • Hertz Delebil-abonnementet koster 150 kr. for Pluskunder pr. måned for hele husstanden. Dette er 50% rabat i forhold til prisen for kunder uden abonnement på 300 kr. pr. måned for et Small-medlemskab.
  • Indmeldelsen er gratis. Forbrugsprisen afhænger af bookede bil, antal kørte kilometer samt bookingens varighed.
  • For at få rabat hos Hertz Delebilen skal du være abonnent og logget ind på Plus, derefter får du til link til Hertz Delebilens hjemmeside - se mere under fakta.

Beskrivelse

Hertz Danmark har valgt fremover alene at fokusere på biludlejning i Danmark. Dette betyder desværre, at Hertz Delebilen lukker sin offentlige delebilsvirksomhed den 31. oktober 2018.
Hvis du er eksisterende kunde, kan du læse mere om lukningen her

Hertz Delebilen er en perfekt løsning for dig, hvis du kun har behov for bil en gang imellem.

Benyt dig af Hertz Delebil når du for eksempel skal på weekend i sommerhuset, på ferie i et par uger, besøge venner og familie, eller når du bare har brug for en bil engang imellem.

Du booker Delebilen online eller via app'en, henter den på en parkeringsplads i nærheden af dig og kører af sted. Hertz Delebilen klarer benzinregningen, service og rengøring. 


Hertz Delebilen - 130 delebiler i 7 byer i Danmark
Danmarks største delebilsordning med Delebiler i København, Kastrup Lufthavn, Frederiksberg, Hellerup, Høje Taastrup, Roskilde, Odense og Aalborg. Hertz Delebilen har delebiler i flere størrelser, blandt andet en lille Ford Ka, Ford Fiesta, Ford Focus, Toyota Yaris/Auris HYBRID samt Ford Transit varevogn.

Med Plus kan du komme billigere i gang med en delebilsordning.
Politiken Pluskunder betaler kun 150 kr. månedligt i abonnement for hele husstanden for et Small-medlemskab. Herudover betaler du kun for den tid du har booket bilen samt kørte kilometer. Benzin og forsikring er inkluderet i prisen.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Afhentningssteder: København, Frederiksberg, Kastrup Lufthavn, Hellerup, Høje Taastrup, Roskilde, Odense og Aalborg.

Vejledning til indmelding på Hertz Delebil med Plusrabat
Du skal være abonnent og logget ind på Plus for at få rabat, derefter skal du trykke på den grønne knap øverst på siden, der linker til Hertz Delebilens hjemmeside og trykke på 'Videre' og udfylde 'Dine oplysninger'.

Upload af kørekort og Pluskort
På step 2 under 'Dine oplysninger' skal du under 'Kørekorts informationer' uploade et foto eller en indscanning af dit kørekort. Derefter tager du et billede af dit Politiken Pluskort - dette enten fysisk eller digitalt via mobilen og uploader via 'Valgfri ekstra foto'.

Herudover følges sidens øvrige anvisninger som for alle andre.

Herefter modtager du en kontrakt fra Hertz, der skal underskrives og returneres. Derefter aktiverer vi dit medlemskab, og du er klar til at køre den første tur!

Dit medlemskab overgår automatisk til et Small-medlemskab til fuldt månedsgebyr på 300 kr., hvis abonnementet på Politiken ophører.

Lær mere om Hertz Delebilen her


Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76