Nordisk Tang

Sundt, bæredygtigt og rendyrket umami. Med tang-produkterne fra Nordisk tang får du mulighed for at give dine madvaner et løft i både smag og sundhed.

Nordisk Tang laver lækre, delikate produkter, som kan benyttes i alt lige fra hverdagens kødsovse til weekenders gourmet-retter. Produkterne er både bæredygtige og økologiske, og giver dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

  • Få 15% Plusrabat
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Når du er logget ind, får du en rabatkode til nordisktang.dk
  • Rabatkoden indtastes i indkøbskurven hos nordisktang.dk i feltet 'Kuponkode'
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Beskrivelse

Det er ikke alt guld, som skinner. Nogle gange skal der en stor indsats til, for at skrabe fordomme og misforståelser væk, så vi kan se, hvad der glitrer nedenunder.
Hos Nordisk Tang har de et erklæret mål, og det er at få tangen tilbage på spisebordene.
Tang er en overlegen, sund fødekilde med unikke smagsegenskaber, og så er den en af de mest bæredygtige råvarer overhovedet.

Tangen er både vildhøstet ved Djurslands kyster eller dyrket i havet omkring Norge. Det vildthøstede tang høstes under strenge krav vedr havmiljø – både for at sikre at tangen er af aller-højeste kvalitet, men også ift. livet under havet, hvor Nordisk Tang høster ud fra bæredygtige principper, som gavner og styrker tangplanterne og det liv, der er omkring dem.

Vores dyrkede tang er økologisk certificeret og er dermed, ligesom vores lokale, vildthøstede tang, af bedste kvalitet.

Sundheden ved tang:
Tang er den plante, der indeholder mest K-vitamin, der bl.a. har betydning for styrkelse af knoglestrukturen, koagulering af blodet samt modvirkning af tilkalkning af blodkarene.

  • Tang indeholder naturlige salte som substituerer NaCl.
  • Tang indeholder rigtig mange mineraler, som har en positiv helsemæssig betydning.
  • Tang indeholder polysaccarider som er antibakterielle og således nedbryder bakterier
  • Tang modvirker svampeangreb
  • Tang indeholder omega 3, 6 og 9
  • Tang er en stor kilde til antioxidanter, som menes at medvirke til at bekæmpe cancer.

Bæredygtighed:
Når man dyrker og høster tang, er man med til at forbedre iltoptaget i vores have (undgå iltsvind). Bedre iltning af havene forbedre marinediversitet, og samtidig optager tangen store mængder CO2.

Smagen 'Umami':

Tang bliver ofte beskrevet med smagen 'Umami'.
Forklaringen er, at tang indeholder glutaminsyre, som er den aminosyre der giver umamismag. Hvis vi skal sætte ord på, hvordan effekten af umami-smag er, bliver det ord som; dybde, fylde og en kraftig eftersmag.

Se hele beskrivelsen

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook