Økologisk te og tilbehør fra Chaya

Økologisk te af høj kvalitet og udvalgt tilbehør fra tehuset Chaya.

Chaya har et stort udvalg af økologiske teer, som spænder fra klassiske sorte til spændende og anderledes grønne teer, der byder på vidt forskellige oplevelser. Med tilbehør som tepotter og kopper fra verdens førende producenter kan teen brygges under optimale forhold og holdes varm, indtil den skal nydes.

  • 15% rabat på økologiske teer samt udvalgt tetilbehør i Chayas webshop (gælder alene i webshop og ikke i butikkerne).
  • Leveres direkte til din bopæl.
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
    Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Chayas webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

De økologiske teer fra Chaya er produceret uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Her findes både klassisk Earl Grey, som er blevet nydt i århundreder af generationer af mennesker over hele kloden, og grønne teer med vidt forskellige smagsnoter.

Det kan være mynte eller havtorn/rabarber, ligesom man kan lade sig overraske af en utraditionel Grøn Gun Powder. Her er tebladene rullet til små kugler, der ligner gammeldags krudt, og det er det, der har givet teen navn. Når vandet hældes over tekuglerne, folder de sig langsomt ud og spreder deres duft og smag til en velsmagende drik.

Om Chaya
I mere end 30 år har Chaya arbejdet på at udbrede danskernes kendskab til teens mangfoldige univers. For at inspirere kunderne til at være nysgerrige og udfordre deres smagsløg, sælges alle teer i små prøverør, så man kan prøve sig frem.

Chaya arbejder målrettet på at optimere sin bæredygtige profil og er fokuseret på at leve op til blandt andet FN’s Verdensmål nr. 12, som handler om ansvarligt forbrug og produktion. Fremadrettet vil flere og flere af teerne i sortimentet derfor være økologiske.

For Chaya er det ydermere vigtigt, at teerne er produceret under forhold, der respekterer menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. Derfor samarbejder Chaya med producenter, som har fokus på disse områder.
Dette gælder for alle de teer, der er tilgængelige i Chayas webshop, uanset om de er økologisk eller konventionelt dyrkede.

Siden 2013 har Chaya ligeledes været tilknyttet UNGC’s (United Nations Global Compact) retningslinjer, hvor tiltag løbende dokumenteres.

I forbindelse med en fokuseret optimering af Chayas bæredygtige profil, er man ydermere i gang med en omstilling til cirkulær økonomi på en lang række områder; blandt andre reducering af den miljømæssige belastning i forbindelse med fremstilling af emballage og markedsføringsmaterialer og omhyggelig affaldssortering, så ressourcerne kan genanvendes i videst muligt omfang.

Se hele beskrivelsen

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook