Thomas Dambo genbrugsdesign

Genbrugs-kunst, møbler, fuglehuse og unikaer fra genbrugskunstner og designer Thomas Dambo

Thomas Dambo er en af tidens mest hypede genbrugskunstnere, og kendt for hans mange kunstinstallationer, skulpturer og workshop-projekter, som han laver i hele verden ud af, hvad de fleste ville betragte som affald.

  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du vist den rabatkode, du skal anvende ved køb hos thomasdambo.dk
  • Rabatten gælder online og kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Rabatten gælder ikke Happy Wall fuglehuse.

Beskrivelse

Produkterne i Thomas Dambo’s webshop er udtag af Thomas’ designs ligeledes lavet af lokale genbrugsmaterialer, sourcet i og omkring København.
Alt er naturligvis også lavet lokalt på Thomas Dambo’s værksted i Nordhavnen.

Fuglehuse
Thomas Dambo startede tilbage i 2006 street art projektet Happy City Birds, da han fik en bunke genbrugstræ fra et lager han arbejdede på ved siden af Designstudiet i Kolding. Han lavede træet om til fuglehuse, som han malede i alle regnbuens farver, og spredte rundt om i Danmark for at skabe glæde og hjem til byernes efterhånden eneste vilde dyreliv, fuglene.

Siden har Thomas lavet mere end 4.000 fuglehuse i diverse projekter rundt om i Danmark. I shoppen finder du replikaer af nogle af Thomas’ oprindelige designs, og endda små mini unika fuglehuse til udsmykning i hjemmet eller på kontoret.

Alle fuglehuse er lavet af genbrugstræ og malet med bæredygtig økologisk maling, for at skabe de bedst mulige forhold for vores små venner.

Møbler
Gennem tiden har Thomas Dambo udviklet diverse genbrugsmøbler, lamper mm som er at finde i shoppen. Materialerne er alt fra palletræ til fadøls-slanger fra Roskilde Festival, til det kreative hjem, kontoret, haven eller restauranten.

Plakater
I shoppen findes også løbende plakater med Thomas Dambo’s mange projekter i fokus. Disse er naturligvis alle printet på certificeret genbrugspapir.

Produktion og levering
Alle møbler, fuglehuse og brugskunst er produceret på Thomas Dambos værksted, af lokale genbrugsmaterialer. Dette medfører at ingen produkter er ens, og eksempelvis tykkelse af træ, eller farver kan variere fra billederne i shoppen.

For at mindske overproduktion vil alle varer blive lavet på bestilling, og sendt d. 3 onsdag i hver måned, med mindre andet fremgår ved bestilling.
Er man bosat i Københavnsområdet vil der endda være mulighed for CO2 neutral levering på ladcykel.

Mere om Thomas Dambo
Thomas Dambo er uddannet fra Kolding Design skole, og har siden 2012 haft eget værksted i København, hvorfra han og hans team laver projekter i hele verden, alt sammen ud af genbrugsmaterialer / affald.

Thomas er kendt i hele verden for hans kæmpe trolde-skulpturer lavet i genbrugstræ, hans fuglehus street art projekt Happy City Birds, hans interaktive pixel væg Happy Wall, hans blomster og dyr i genbrugsplast og hans mange omfattende Remake genbrugsworkshop-projekter.

Se mere af Thomas Dambos arbejde på

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook