Serendipity Organics

Lune og bløde efterårsnyheder fra økologiske Serendipity med velvære og bæredygtighed i fokus

Klar til efterårshygge med bløde, lune hyggesæt, nattøj og bløde quilts, puder og sengetøj i økologisk bomuld. Et skud wellness i en travl hverdag.

  • For at opnå rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du vist den rabatkode, du skal anvende ved køb hos Serendipity
  • Rabatten gælder online og kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Rabatten gælder udelukkende Serendipity’s kollektion til kvinder og hjemmet (Serendipity Woman og Serendipity Home Wear).
  • Rabatten gælder ikke Serendipity Organics kollektioner til baby og børn.

Beskrivelse

Serendipity Woman og Home Wear er en eksklusiv linje af casual wear, med lette skjorter, bluser, kjoler, bukser og nederdele, behagelige tees og nattøj i premium melange-kvalitet, samt bløde kåber i sweat og luksuriøs velour i 100% økologisk bomuld.

Og så er det selvfølgelig baseret på en bæredygtig produktion til fordel for både miljø og mennesker. Hertil delikat strik i baby-alpaca og llama-uld, samt silke. Serendipity Design fokuserer på et enkelt snit, kvalitetsmaterialer, og en helt ekstraordinær blødhed.

Økologisk bomuld og produktion
Serendipity’s bløde univers er alt sammen produceret med fokus på rene naturlige materialer og bæredygtighed til fordel for alle Jer, der skal bære tøjet, for miljøet og for alle dem, der hjælper os med at få produkterne skabt.

Alle bomuldsstyles er 100% bomuld og økologisk GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standard). Det betyder, at hele processen er certificeret fra bomuldsplukning, indfarvning, strikning og vævning til det endelige stykke tøj, så der er fuld gennemsigtighed i hele produktionen.

Produktionen er desuden SA8000 certificeret (Social Accountability), hvilket betyder at alle mennesker, der tager del i produktionen, behandles med respekt og i overensstemmelse med menneskerettighederne. Det inkluderer bl.a. ingen børnearbejde, lige rettigheder for kvinder og mænd, sikkerhed på arbejdspladsen, sygeforsikring, fair løn mv.

Produktionen ligger i Indien, fra bomuldsmarkerne til den endelige finish af hvert enkelt stykke tøj. Derved holdes produktionen samlet og skal kun transporteres langdistance en gang. Samtidig er det en fornøjelse at bidrage til at udvikle bæredygtig tøjproduktion i et land, som også har brug for udviklingen.

Vi elsker naturlige materialer også i detaljerne. Som eksempel er knapper i taguanød, kokos eller perlemor og hangtags på tøj trykt på genbrugspapir.

Naturlig Babyalpaka og llamauld
Serendipity tilbyder også et håndplukket udvalg af styles i baby-alpaka og llama-uld fra Bolivia. Hvert stykke tøj er semi-handmade eller 100% håndstrikket i lokale micro-virksomheder/ kollektiver. Der benyttes kun low-impact farver, der er REACH certificeret.

Baby-alpaka og llama-uld er naturligt økologisk, og bærer de unikke egenskaber fra alpakaerne, som lever vildt i Andesbjergene i 3500 - 5000 meters højde. Baby-alpaka uld er betegnelsen for den bløde inder-uld fra alpakaerne, som også er allergivenligt, og derfor et attraktivt alternativ til sart hud, da det ikke indeholder lanolin.

Serendipity bruger kun REACH-certificerede, LOW IMPACT farver.

Læs mere om historien bag Serendipity Organics

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76