WAWA børnetøj

WAWA – børnetøj der forener design, kvalitet og økologi.

Forestil dig først en sydamerikansk højslette. Tænk så på en mindre provinsby i Skåne. Og forsøg nu at flytte billederne ind på Nørrebro i København. Så har du WAWA; et nyt dansk tøjmærke, der producerer bæredygtigt tøj i et unikt og smukt design til børn fra 3 til 10 år.

  • 20% rabat på alle produkter på webshoppen
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du vist den rabatkode, du skal anvende i WAWAs webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder

Beskrivelse

WAWA blev grundlagt i København i 2016 af Johanna Topooco, der er datter af en svensk mor og en boliviansk far, og som bor i Danmark med sin danske mand og deres to drenge.

WAWA betyder ’barn’ og er en del af Johannas mellemnavn, Warawara Wawa, der betyder ’stjernebarn’ på det indianske sprog aymara, som hendes far taler. Det er kontrasterne i de to kulturer, der mødes i WAWA’s både rene, simplistiske skandinaviske snit, og dets varme og fantasifulde håndmalede print, der kommer til udtryk i tøjets design. Alle print og langt de fleste styles er tænkt som unisex-produkter – altså tøj der kan bruges af både drenge og piger.

Tøjet bliver forhandlet i 12 forskellige lande fra Europa til Japan, Kina og USA, og roses i udenlandske trendmagasiner og blogs for sine ”simple silhuetter” og ”behagelige og bløde bomuldstrøjer” (Kid’s Wear Magazine) samt som en ”designmæssig frontløber”, der leverer ”topkvalitetsmode til rimelige priser” (Pepe & Nika).

I Danmark har WAWA hidtil kun været til salg i få udvalgte butikker, men nu kan Politiken Plus' kunder købe det til en fordelagtig pris og ved selvsyn konstatere, at det bæredygtige stof, der bliver produceret på fabrikker med det strenge bæredygtighedscertifikat, GOTS, er usædvanligt lækkert og holdbart.

Certificeringen betyder blandt andet, at bomulden er økologisk, og at stoffet er produceret, farvet og printet uden brug af skadelige kemikalier.

WAWA giver dig:

  • Altid fri fragt i Danmark
  • Afsendelse inden for 24 timer
  • Lækker kvalitet og bæredygtige materialer

Nyttige links:

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook