Få mere ud af dit abonnement med Politiken Plus Rabataftaler

Som en del af dit Politiken-abonnement har du adgang til en række fordele og rabatter hos mere end 30 unikt udvalgte danske brands og start-ups. Se hvordan du får rabatten hos den enkelte partner herunder.


Her er vores udvalg af Rabataftaler


Særligt udvalgte aftaler hos Politiken Plus:

Som abonnent på Politiken, har du adgang til særlig udvalgte rabataftaler hos Politiken Plus. Alle vores Rabataftaler er nemlig nøje udvalgt af os. Det betyder, at rabatterne, der vises på siden her ikke fås alle andre steder.

På nogle af aftalerne vises der en rabatkode, som skal bruges online. Du kan kun se rabatkoden, når du er logget ind. Men i de fysiske butikker skal du blot vise dit digitale Pluskort, som du finder på mobilen. 

Vi forsøger løbende at lave de bedste aftaler til dig. Prøv f. eks. lækre produkter fra The Organic Company samt økologisk kaffe fra ØNSK, måltidskasser fra Aarstiderne eller rabat hos Løberen, Tivoli og meget mere. 

Derudover, så er vi også stolte af at kunne præsentere mærker som Care By Me, Roccamore og DILLING, som indenfor tøj, sko og beklædning går i spidsen for kvalitet, komfort og økologi. 

Udover, at du får min. 15% rabat på alle vores varer her i webshoppen, så får du også 15% rabat på alle dine bogkøb hos Saxo og i Politikens Boghal samt i Boghallens lokale kaffebar, Riccos.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook