Få mere ud af dit abonnement på Politiken

Vi har lavet en række Rabataftaler med udvalgte butikker og webshops, som vi sørger for, at du som abonnent på Politiken kan handle med rabat hos dem. Det kræver blot, at du logger ind hos Plus, og derefter får udleveret et særligt link, en rabatkode eller blot viser dit Pluskort. Hvordan du får rabatten fremgår af den enkelte aftale.

Månedens Rabataftale
Hver måned udvælger vi én partner, som vi sætter fokus på med et ekstra godt tilbud i en måned. Du kan altid finde Månedens Rabataftale her på siden.


Her er vores udvalg af Rabataftaler


Særligt udvalgte aftaler hos Politiken Plus:

Som abonnenet på Politiken, har du adgang til særlig udvalgte rabataftaler hos Politiken Plus. Alle vores partnerskaber er nemlig nøje udvalgt af os. Det betyder, at rabatterne, der vises på siden her ikke fås alle andre steder.
På nogle af aftalerne vises der en rabatkode, som skal bruges online. Du kan kun se rabatkoden, når du er logget ind. Men i de fysiske butikker skal du blot vise dit digitale Pluskort, som du finder på mobilen. 

Vi forsøger løbende at lave de bedste aftaler til dig. Prøv fx de moderne skjorter fra Labfresh, tasker fra grünBAG, lækre produkter fra Nordisk Tang, flotte Mekavi lamper, rabat til butikken Løberen, rabat på Tivolikort og meget mere. 

Derudover, så er vi også stolte af at kunne præsentere mærker som WAWA Børnetøj, Roccamore og Dilling, som indenfor tøj, sko og beklædning går i spidsen for kvalitet, komfort og økologi. 

Udover, at du får min. 15% rabat på alle vores varer her i webshoppen samt i vores fysiske butik i Vestergade 22, Kbh K – så får du også 15% rabat på alle dine bogkøb i Politikens Boghal samt i boghallens lokale kaffebar, Riccos.

Månedens Rabataftale: 
Hver måned sætter vi ekstra fokus på én rabataftale. Det kan betyde, at du den måned kan spare gode penge – udover det normale gode tilbud, som vi har på partnerskaberne. Du finder altid Månedens Rabataftale i det første vindue øverst oppe.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook