GreyLime

GreyLime tilbyder powerbanks til alle behov, fleksible smartphone covers i mange farver, kabler og trådløse- og vægoplader.

Bag GreyLime står en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets.

  •  15% Plusrabat på alt i GreyLimes webshop
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du vist den rabatkode, du skal oplyse ved dit køb

Beskrivelse

Om GreyLime

Bag GreyLime står en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets. De lægger al deres glæde, viden og erfaring i at kunne tilbyde dig produkter, der ikke ligner alt det andet derude, og som lever op til deres høje krav og standarder. 

De ville sparke døren ind med en række produkter, der stak af fra alt andet. Kapacitet og kvalitet var selvfølgelig ikke til diskussion, men de ønskede at tilføre et lag mere - design. Pakke al ’nørderiet’ pænt ind og nå et publikum for hvem æstetikken var lige så væsentlig som praktikken.

Det blev til en række kraftfulde udtryk i farver og former inspireret af naturen omkring os, bl.a. himmel, hav og granit - se det store udvalg i GreyLimes webshop.

Ved køb af et GreyLime produkt

Når du køber et GreyLime produkt, støtter du deres samarbejde med den internationale non profit miljøorganisation Trees for the Future, som med genplantning er med til at skabe et bedre klima og beskytte jordens biodiversitet.

Ét produkt = ét træ. Dermed får du et meget håndgribeligt bevis på, at også du er med til at gøre en forskel.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook