Land Højbede

Plantekasser og krukker i prisbelønnet design.

Plantekasserne er opbygget efter et fleksibelt princip, hvor moduler i forskellige længder kombineres til højbede, plantekasser og altankasser.

  • 15% Plusrabat på et udvalgt sortiment i Land Højbedes webshop
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, som anvendes i rabatkodefeltet i Kurven eller Kassen i Land Højbedes webshop
  • OBS: Rabatten gælder kun på et udvalg af varer, som du finder via dette link til Land Højbedes webshop

Beskrivelse

 Om Land Højbede

Hos Land tror de på, at grønne omgivelser gør os glade og giver os større livskvalitet! Derfor vil de gøre det let for alle at gøre deres omgivelser lidt grønnere - og meget skønnere.

Uanset om du skal indrette en kæmpe have eller bare gerne vil have lidt blomster og krydderurter på altanen, så kan deres plantekasser tilpasses netop dit formål.

Alle plantekasserne er opbygget efter et fleksibelt princip, hvor moduler i forskellige længder kombineres til højbedeplantekasser og altankasser i mange forskellige størrelser og former. Med tilbehør som bundplader, hjul, sneglekanter, sæder og espalier bliver kombinationsmulighederne næsten uendelige.

Eventuelle forbehold
De fleste af Lands produkter fås både i en galvaniseret version (forzinket) og en version i råjern eller Cortenstål, som med tiden vil få en smuk, rusten overflade. Vælger du en version, der ruster, er modulerne ikke rustne ved levering. Den smukke rustne overflade vil først komme efter 3-5 måneder alt afhængig af vind og vejr. Alle højbede er vedligeholdelses- og giftfrie. De kan anvendes direkte på jorden, på terrassen eller altanen, men vær opmærksom på, at der er en risiko for, at de rustne modeller kan smitte af på fliser og træterrasser.
Du kan se meget mere om mulighederne med Land Højbede på deres hjemmeside landhave.dk, på Instagram og på Facebook.

Produkter til haven


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook