Land Højbede

Land Højbede er plantekasser i prisbelønnet design, produceret i Danmark.

Plantekasserne er opbygget efter et fleksibelt princip, hvor moduler i forskellige længder kombineres til højbede, plantekasser og altankasser.

  • Få 15% Plusrabat på et udvalgt sortiment i Land Højbedes webshop
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du et link du skal følge for at få rabat hos Land højbede
  • Rabatten bliver automatisk fratrukket og prisen vil automatisk blive reduceret, når du trykker på knappen 'Aktivér rabat' på Land højbedes website
  • OBS. rabatten gælder kun på et udvalg af varer.

Beskrivelse

Hos Land tror de på, at grønne omgivelser gør os glade og giver os større livskvalitet! Derfor vil de gøre det let for alle at gøre deres omgivelser lidt grønnere - og meget skønnere.

Uanset om du skal indrette en kæmpe have eller bare gerne vil have lidt blomster og krydderurter på altanen, så kan deres plantekasser tilpasses netop dit formål.

Alle plantekasserne er opbygget efter et fleksibelt princip, hvor moduler i forskellige længder kombineres til højbedeplantekasser og altankasser i mange forskellige størrelser og former. Med tilbehør som bundplader, hjul, sneglekanter, sæder og espalier bliver kombinationsmulighederne næsten uendelige.

Land går op i at levere produkter, som de kan stå inde for. Alle deres plantekasser er produceret i Danmark. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtig produktion – med ordentlige arbejdsvilkår, troværdig miljøkontrol og kort transport.

De benytter udelukkende europæisk fremstillet genanvendeligt stål og træ fra bæredygtige kilder, og deres emballage er fremstillet af 100% biologisk nedbrydeligt bølgepap med plantebaseret lim og trykfarve. Faktisk kan du trygt rive papemballagen i stykker og bruge den som fyld i bunden af din plantekasse.

Eventuelle forbehold
De fleste af Lands produkter fås både i en galvaniseret version (forzinket) og en version i råjern eller Cortenstål, som med tiden vil få en smuk, rusten overflade.
Vælger du en version, der ruster, er modulerne ikke rustne ved levering. Den smukke rustne overflade vil først komme efter 3-5 måneder alt afhængig af vind og vejr. Alle højbede er vedligeholdelses- og giftfrie. De kan anvendes direkte på jorden, på terrassen eller altanen, men vær opmærksom på, at der er en risiko for, at de rustne modeller kan smitte af på fliser og træterrasser.
Du kan se meget mere om mulighederne med Land Højbede på deres hjemmeside landhave.dk, på Instagram og på Facebook.

Produkter til haven


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook