SQUARELY

SQUARELY designer eksklusive plante- og altankasser med et unikt selvvandingssystem.

Indret altanen, terrassen eller indenfor i hjemmet, hvor de grønne planter vil skabe et bedre indeklima.

 • Få 15% rabat i SQUARELY's webshop.
 • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus.
 • Herefter får du vist den rabatkode, du skal oplyse ved dit køb.
 • Brug rabatkoden online på squarely-copenhagen.com.
 • Plusrabatten gælder alle varer, dog ikke allerede nedsatte varer og planter.
 • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

En kombination af dansk håndværk & innovativ funktionalitet

SQUARELY kombinerer traditionelt dansk design med godt træhåndværk for at give dig et smukt og funktionelt møbel til dine grønne planter. Det gør det nemt at skabe et afslappet og sundt hjem omgivet af grøn natur i vores selvvandende plantekasser.

Plantekassernes kubiske form er beskeden, men giver alligevel et sofistikeret touch til ethvert rum. Designet og træet fremhæver planternes detaljer og passer perfekt som et smukt levende møbel i tro mod dansk design og træhåndværk. 

De naturlige materialer og olieret træ bringer følelsen af natur til rummet - både indenfor og udenfor. Den nemme funktionalitet skaber levende møbler, gnister nysgerrigheden, og gør det lettere for hverdagen med det smarte selvvandingssystem. 

Hold dine planter sunde med det smarte selvvandingssystem

SQUARELY’s plantekasser er ligeså smarte, som de er enkle. En simpel selvvandingsfunktion gør det nemt at holde dine plante sunde, da de kun drikker det, som de har brug for. Præcis ligesom i naturen.

Det skjulte selvvandingssystem i alle plantekasserne består af kapilærmåtter, der sikrer, at jorden konstant er på et optimalt fugtighedsniveau, så dine planter altid forbliver perfekt hydrerede. Du behøver kun at fylde vandbeholderen med vand 1-3 gange om måneden, så du kan fortsætte med din travle livsstil og stadig nyde dine grønne og sunde planter.

Inspiration: Indret din egen plantevæg

En grøn livsstil og indretning er mere populær nu end nogensinde. Og med en god grund: Stueplanter er smukke, overkommelige prismæssigt, og de kommer med en masse sundhedsmæssige fordele. I takt med at grønne planter bliver en større del af boligindretningen i hjemmet og på kontorer, kan man hurtigt blive bekymret over manglen på gulvplads. Det er dog ikke længere et problem, når du blot kan bruge planter som en del af din vægdekoration med plantekasser, som netop er lavet til at blive fastgjort på væggen.

Få SQUARELYs tips til, hvordan du indretter en plantevæg

Hos SQUARELY finder du:

 • Plantekasser til inden- og udendørs brug
 • Altankasser i kvalitetstræ
 • Selvvandingssystem i alle plantekasserne 
 • Tre forskellige neutrale farver
 • Forskellig tilbehør til personliggørelse 

Vil du vide mere? 

Om SQUARELY

SQUARELY blev startet i København af en ung arkitekt med en vision om at inspirere mennesker til at leve et grønt liv med minimal indsats. Hun ønsker at bygge en fremtid, hvor folk føler sig sunde og afslappede, i deres hjem og på deres kontorer, omgivet af en grøn voksende natur - natur, der kan passe sig selv.

 


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook