The Organic Company

Dansk design i økologisk certificeret bomuld til dit køkken, bad, rejser, hverdag og afslapning.

The Organic Company gentænker tekstiler, hvor funktionalitet, æstetik og holdbarhed er i fokus. Produkterne skabes med omtanke for mennesker og planeten.

  • Få 15% Plusrabat på alle produkter
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i The Organic Companys webshop

Beskrivelse

The Organic Company har i 15 år fokuseret på at skabe ansvarlige produkter, hvor æstetik og design er nøgleord. De udfordrer konventionel tænkning og vil gøre op med køb og smid væk kulturen. 

The Organic Company's vision er at Repair the Future. De opfordrer til tre actions. Nemlig at udfordre brug og smid væk kulturen, genbruge og reparere sine ting samt at købe certificeret økologiske produkter. Dette er nogle løsninger, der har en positiv effekt på planeten.

Ærlighed, gennemsigtighed og et ambitiøst ønske om at gøre en forskel er et bundsolidt fundament for virksomheden, grundlagt af iværksætteren Joy Vasiljev i 2007.

Siden da har virksomheden udviklet en stor samling af certificerede økologiske tekstiler til hjemmet, som omfatter tekstiler til bad, køkken, tasker, rejser og meditation. Der er også produkter, reusables, der kan bruges igen og igen og som erstatter fx engangs-plastikposer. 

The Organic Company er certificeret med den internationale økologiske standard GOTS (Global Organic Textile Standard) og B Corp certificeret, som er et komplet og holistisk sæt af certificeringer, der underbygger deres ansvarlighed gennem hele værdikæden samt deres fokus på socialt ansvar og gennemsigtighed.

Læs mere om The Organic Companys GOTS certificering her.

Læs mere om The Organic Companys B Corp certificering her.

Kort om produkterne

  • Ingen farlige kemikalier og tungmetaller
  • Alternativer til køb og smid væk produkter
  • ‘Bedst i Test’ viskestykker og karklude i Politiken

Følg med på:

 


Produkter fra The Organic Company


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook