Dryk plantedrik

Bæredygtige og næringsrige plantedrikke med fokus på smag og kvalitet - måske verdens allerbedste plantedrik.

Har du lyst til at smage plantedrikken, der omvender komælksdrikkere til et 70% mere bæredygtigt alternativ? Dryk laver 100% plantebaserede drikke med de bedste råvarer. Drikkene er udviklet med fokus på både bæredygtighed og smag i samarbejde med ledende madproducenter.

  • 15% rabat på alle produkter på webshoppen
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Dryks webshop
  • Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre rabatter eller i forvejen nedsatte varer.

Beskrivelse

Bæredygtig plantedrik tager Danmark med storm

Kender du Dryk? Hvis ikke er det på tide. Dryk blev stiftet i januar 2020 af fem iværksættere og er siden vokset til en god håndfuld medarbejdere, der alle brænder for en mere bæredygtig verden. Dryk producerer fremtidens plantedrikke af havre og ærter til nutidens forbruger med fokus på god smag, kvalitet og bæredygtighed. Det skal nemlig ikke være træls at vælge den bæredygtige løsning.

Måske har du allerede mødt Dryk, når du køber en kop kaffe. Du finder nemlig allerede Dryk hos Coffee Collective, Lagkagehuset, Riccos og mange andre små caféer rundt omkring i Danmark. Over hele verden er der en hurtigvoksende interesse for plantebaserede produkter. Det er en helt ny, grønnere og mere bevidst tankegang, som er en del af en dybt rodfæstet bevægelse, der sigter mod en verden, hvor reduktion af klimabelastninger er en integreret del af alle produkter.

Bæredygtigt alternativ til hverdagen

Dryk laver næringsrige plantedrikke, der reducerer CO2-udledningen med 70% og udnytter arealet 11 gange bedre sammenlignet med komælk. Vigtigst af alt er det plantedrikke, du nemt kan bruge i din hverdag: Havredrik i pandekagerne og i smoothien, perfekt steamet, skummende og cremet Ærtedrik Barista i din kaffe eller i gryderetter og supper og Havredrik Kakao varm eller kold til børnene.

Ingen kompromisser

Det skal ikke være et tab at skifte til plantedrik. Dryk har en ren, cremet smag, der ikke er domineret af for meget sødme. Langt de fleste plantedrikke består af nedkogt plantesirup, der derefter spædes op med vand. Sådan arbejder vi ikke. Alle vores produkter er skabt af gode plantebaserede råvarer, der presses, så den naturlige sukkermængde bevares på et lavt og velsmagende niveau. Samtidig sikrer metoden, at drikken bevarer en stor mængde proteiner.

Plantedrikken der får selv komælkdrikkere til at skifte

Dryk har 4,8 stjerner på Trustpilot og har omvendt selv komælksdrikkere til at skifte til et mere bæredygtigt alternativ: “Som sødmælk i kaffen og skummer ligeså”, “Uden tvivl det bedste plantebaserede alternativ til komælk” og “Jeg anbefaler det til alle, jeg kan komme i nærheden af”. Vil du med på den bæredygtige rejse? Alle produkterne finder du på dryk.dk, og de kan leveres direkte hjem til dig.

Følger du med på Dryks sociale medier, får du bæredygtige tips til hverdagen, grønne nyheder og inspiration til opskrifterne med din plantedrik.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook