GØTZ Bread Projects

Lær at bage med surdej af den anerkendte bager og kok Jesper Gøtz, hvis vision er at løfte den danske brødkultur.

Få rabat på virtuelle surdejskurser samt på bageudstyr fra Jesper Gøtzs egen kollektion af lokalt produceret bagestål, hævekurv, bageklæder, brødkniv og meget andet. Få mellem 15-20% rabat på kurser og kollektionen samt gavekort og gaveæsker.

  • Virtuelle kurser: 20% Plusrabat. Se mere her.
  • Webshop: 15% Plusrabat på hele kollektionen i shoppen samt meget andet. Se mere her.
  • For at få rabat online skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du en rabatkode, du skal anvende på GØTZ Bread Projects website.
  • Koden indtastes i rabatkodefeltet og prisen vil automatisk blive reduceret.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

Historien og visionen for GØTZ Bread Projects

GØTZ Bread Projects er grundlagt af bager og kok Jesper Gøtz med det formål at give alle muligheden for at lære, hvordan man bager lækkert og nærende surdejsbrød og laver mad dertil. 

Efter at have lagt sin vej forbi Noma, en læreplads hos 1.th og senere Meyers' kokkeskole i Bolivia, blev Jesper kastet ud i rollen som sous-chef på Restaurant 108. Her fik han ansvaret for at udvikle brødet til menuen - og forelskede sig i håndværket. Dette har bragt ham til bagerier i København, Paris og San Fransisco, og resulterede i åbningen af det succesfulde bageri Lille Bakery på Refshaleøen i København. Her var Jespers vision at løfte den danske brødkultur - en vision der stadig følger ham den dag i dag. Han vil derfor lære andre at bage godt brød med lokalt mel.

Virtuelle kurser

GØTZ Bread Projects bestræber sig på at komme ud med kvalitetsundervisning til flest muligt og lære dem at bage godt surdejsbrød på lokalt mel. Igennem de seneste år har projektet ekspanderet med et efterspurgt virtuelt kursus, som man kan gå i krig med hjemme med det samme.

Kurset fås til halv pris allerede før Politiken Plusrabat, hvor du får yderligere 20% rabat. Når du klikker ind på siden nedenfor opretter du en bruger med dit navn og bruger rabatkoden på GØTZ' side. Log ind her på siden for at finde din rabatkode.

På kurset lærer man at bage surdejsbrød, boller, flutes og rugbrød. Hvis man allerede har udstyr og mel, kan man blot klikke ind og komme igang med det samme!

Webshoppen

Hos GØTZ finder du hans eget bagestål, hævekurv, bageklæder til hævekurve, brødknive og meget andet. Klik ind og se sortimentet og læs historien bag alle hans egne produkter, som han har lavet i samarbejde med lokale kunsthåndværkere, der vil give dig høj bageglæde og funktionalitet. Log ind for at finde din rabatkode og se udvalget i GØTZ webshop her.

Mesterlære pakker & gavekort

Mesterlære pakker hos GØTZ indeholder gavekort, der giver adgang til enten de virtuelle eller fysiske kurser. Gaveæsker kunne være en gave til andre og til dig selv. De er fyldt med alt, hvad man skal bruge for at komme bedst muligt fra start. GØTZ anbefaler ‘Virtuel surdejsmesterlære pakken’, som indeholder:

  • Gavekort med 1 års adgang til GØTZ’ Virtuelle Bageskole
  • GØTZ x Karin Carlander - Textile NO. 15 Bageklæde
  • GØTZ Surdejsbeholder
  • Kornby Mølle hvedemel 4,5 kg og fuldkornshvedemel 0,5 kg
  • Container til opbevaring af dej
  • Bæredygtigt islandsk salt fra Saltverk 250g

Læs mere om ‘Virtuel surdejsmesterlære pakken’ her. Eller læs om de øvrige pakker og gavekort i shoppen her.

 

Nyttige links

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook