Roots Vin Butik

Køb din naturvin hos Roots Vin Butik, der udelukkende sælger vin fremstillet med bæredygtighed og mangfoldighed for øje.

Formålet for Roots er at introducere dig til mindre kendte druer. De arbejder sammen med non-mainstream vinområder, som til trods herfor ofte har flere tusinde års tradition for vinproduktion. De støtter vinbønder, som driver et bæredygtigt landbrug og som tager hensyn til de økonomiske, kulturelle og sociale aftryk af deres produktion.

  • Få 15% Plusrabat på hele sortimentet hos Roots Vin Butik (online og i butikkerne på Nørrebro, Østerbro og i Sydhavn).
  • For at få rabat online skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Roots webshop.
  • For at få rabat i Roots to fysiske vinbutikker skal du fremvise dit digitale Pluskort ved køb i butikkerne.
  • Rabatkoden gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

 

Beskrivelse

 

Anerkendte vinimportører står bag

Roots er et samarbejde mellem den kendte sommelier Felix Chamorro, der for nylig blev udnævnt til Forbes liste over de meste kreative og indflydelsesrige mexicanere, samt hans italienske partner Leonardo Camboni, som er kendt fra den danske madscene. Makkerparret plejer at importere vin til toprestauranter, men satser nu på vinbutikker for private.

De deler en “full consciousness” tilgang til vin, hvor en forståelse for og påskønnelse af bæredygtighed, diversitet, historie og respekt er i højsædet.

Bæredygtighed i højsædet

Hos Roots finder du unikke vine fra mindre kendte områder og økosystemer. Produktionen af disse vine er med til at bevare traditionelle fremstillingsmetoder og beskytte lokale og indfødte druesorter. Deres producenter stræber alle efter at opretholde en balance mellem en miljømæssig og social bæredygtighed.

Udvalget hos Roots

Hos Roots finder du vine fra små vingårde i blandt andet Italien, Spanien, Portugal, Georgien samt Frankring og flere. De byder på alt fra rød- og hvidvin til orangevin, rosé og bobler. De importerer alt direkte, hvilket resulterer i priser, hvor vi alle kan være med.

Roots handler dog ikke kun om vin! Du kan også finde et udvalg af charcuteri, ost, olivenolie og andre produkter af højeste kvalitet. Alt er egen import og følger de samme principper for kvalitet og produktion som vinene.

Vinen fra Roots forhandles både i deres to butikker på Nørrebro og i Sydhavn samt online i deres webshop FuCo Store. FuCo står for ”Full Consciousness”, hvilket opridser nøgleordene for Roots, nemlig bæredygtighed, diversitet, historie og respekt.

Du finder de fysiske butikker her:
Nørrebro, København: Blågårdsgade 31C
Sydhavn, København: Teglholmens Østkaj 30 st.

Følg Roots på Instagram her.

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook