Spinchy

Gastrogear i højeste klasse. Fremvis dit Pluskort og få 15% rabat på alt i butikken, der byder på det ypperste indenfor gastronomisk udstyr.

Spinchy er paradis for hjemmekokke, kaffe-elskere eller dig, som bare sætter pris på kvalitet samt flot og funktionelt design.

15% Plusrabat i butikken og online
 • For at få 15% Plusrabat* skal du være logget ind på Plus.
 • Du får herefter oplyst en rabatkode til Spinchys hjemmeside.
 • Rabatkoden skal indtastes i rabatkodefeltet i checkout-flowet.
 • Tilbuddet gælder også i Spinchys butik på Gammel Kongevej 37 A, 1610 København V
 • Fremvis dit digitale Pluskort ved køb i butikken.

*Rabatten gælder ikke for allerede nedsatte varer.

Beskrivelse

Få 15% rabat på alt i Spinchy-butikken på Gammel Kongevej i hjertet af København samt online.

Spinchy forhandler Danmarks bredeste sortiment indenfor følgende mærker:

 • Bamix
  Den originale siden 1954, også kaldet husmoderens tryllestav.
  Produceret i Schweiz og bruges af både professionelle og hjemmekokke over hele verden.
 • TEDDY Varimixer
  ’Bedst i test’ af TÆNK i 2013 og stadig samme høje kvalitet.
  Udviklet af danske Varimixer som har produceret røremaskiner til industrien siden 1915. Teddy bruges både i professionelle miljøer og hjemmekøkkener over hele verden grundet sin styrke og unikke ælte-egenskaber.
 • Rocket Espresso
  De fineste espressomaskiner håndbygget i Milano efter italiensk tradition. Rocket Espresso er stilrent design, høj kvalitet og ultimativt bedre espresso i koppen.
 • Eureka
  Eureka er en førende italiensk virksomhed inden for fremstilling af moderne og elegante kaffekværne. Eureka har eksisteret siden 1920 og alle kværne er af høj kvalitet og håndbyggede på Eureka’s fabrik i Firenze.
 • Acaia Kaffevægte
  Få det ultimative overblik over din brygning med Acaia. Alle Acaia-vægte er håndlavede, og bygger på den samme teknologi, som findes i laboratorievægte. Alle Acaia-vægte er lynhurtige med meget kort responstid, hvilket betyder at du øjeblikkeligt kan aflæse både flowrate, ml med mere. Acaia har også udviklet en app så du kan gemme dine data fra vægten.
 • Loveramics
  Keramik for kaffeelskere. Loveramics kombinerer gamle traditioner med nyt design i deres produktion af keramik, og der er tænkt over, hvordan keramikken går i spil med kaffeoplevelsen. Lækker design og god kvalitet. Loveramics Egg-kop har været den officielle konkurrencekop i Verdensmesterskaberne i Latte Art.
 • Carl Henkel Brewers Carl Henkel Brewers, giver dig muligheden for at lave lækker hjemmebrygget kaffe på en simpel måde og med god samvittighed – helt uden kaffefiltre. Med de nye kaffebrygger får du velsmagende, velbrygget kaffe fra første dråbe, helt simpelt og i flotte design. Carl Henkel Brewers laver I 2010 tog firmaet Carl Henkel et bæredygtigt kvantespring da de, i samarbejde med den anerkendte designer George Sowden, udviklede deres første SoftBrew- kande. Kanden brygger kaffe ved hjælp af infusion. Det betyder nul affald og maksimal fleksibilitet. Alt efter kaffe, ristegrad og formalingsgrad, kan kaffen opnå den smag og aroma, man ønsker. De patenterede filtre sikrer en minimal overførsel af kaffegrums til din kop. Findes i flere varianter, også til te.
 • La Marzocco Home
  Det italienske mærke La Marzocco, grundlagt i 1927 i Firenze, har gennem sin historie haft en helt afgørende rolle for, hvordan espresso-kulturen ser ud i dag. Giuseppe Bambis banebrydende opfindelser er blevet eksemplariske standarder indenfor kvalitets-espressomaskiner. La Marzocco Home er espressomaskiner i højeste kvalitet, håndlavet i Italien.
 • Comandante
  Comandante laver robuste tyske håndkværn med høj ydeevne og med en avanceret udformning af kværnblade. Håndkværnen er bygget til entusiaster og kaffeelskere. En kvalitets håndkværn bygget af de bedste materialer.

 • Elektra
  Elektra har håndbygget traditionelle espressomaskiner i Italien siden 1947. De udmærker sig ved at producere håndbygget traditionelt udstyr af meget høj kvalitet og en holdbarhed der gør en Elektra vil brygge god kaffe i rigtig mange år.
 • Anfim Kaffekværne
  Håndbygget i Milano under mottoet “Nel cuore di un boun caffè” – hvilket kan oversættes til “I hjertet af god kaffe”. Anfims kaffekværne er meget brugervenlige. Kaffekværnene produceres i Milano, hvor Italiens kaffekultur er på forkant.
 • Cafetto
  Cafetto er specialist i rengøringsprodukter til kaffe, bryg- og espressoudstyr. Cafetto hjælper med at holde dine maskiner rene så du får den bedste smag og vedligeholder dit udstyr.
 • Alligator
  Svensk udviklet og patenteret chopper værktøj som giver dig op til 28 knive i hånden på en gang, hvilket resulterer i et hurtigt og ensartet resultat. Invitér gerne børnene med i køkkenet sammen med Alligator, der er sjov og sikker at bruge.

 • Friske Kaffebønner
  Hos Spinchy finder du et udvalg af friskristede kvalitetsbønner. Der er noget for enhver smag. 

Læs mere om alle produkterne på vores hjemmeside www.spinchy.com, eller kom forbi Spinchy butikken på Gammel Kongevej 37.

Lær mere om maskinerne:

Hver lørdag holder vi Barista Introduktion, hvor man kan få en introduktion til vores maskiner og lære hvordan man styrer bryggeprocessen, mælkeskumning mm. og opnår en rigtig god kop kaffe.

Læs mere og få inspiration på www.spinchy.com.
Du kan også finde Spinchy på Instagram og Facebook.

Se alle rabataftaler indenfor Gastronomi her.

Fakta

Spinchy
Gammel Kongevej 37 A, 1610 København V
Tlf. 5354 0004

Åbningstider
Mandag-Fredag: 11-17.30
Lørdag: 11-15
Søndag og Helligdage: Lukket

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook