Aarstiderne

Bestil en måltidskasse fra Aarstiderne og få økologisk, nem og velsmagende aftensmad. Netop nu har Aarstiderne lanceret Budget Familiekassen.

Din mad skal være god for både dig og planeten. Aarstiderne er en flok landmænd, kokke, købmænd og andre madnørder, der har gjort det til deres opgave at levere økologiske måltidskasser og dagligvarer på dit dørtrin.

Få 30% rabat på første måltidskasse
  • 30% rabat på din første måltidskasse fra Aarstiderne
  • For at benytte tilbuddet skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du en rabatkode, du skal anvende på Aarstidernes website
  • Koden indtastes i rabatkodefeltet og prisen vil automatisk blive reduceret
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder
  • Tilbuddet kan anvendes af alle og virker på første abonnementsordrer.

Beskrivelse

Om Aarstiderne

Aarstiderne genskaber den tætte forbindelse mellem dyrkningen af jorden og glæden ved økologiske måltider, fulde af gode råvarer, smagsoplevelser og nærvær.

Med en måltidskasse fra Aarstiderne får du alt hvad du skal bruge til spændende måltider. Alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen: grøntsager, krydderier, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri - i lige præcis den mængde, du har behov for. I kassen finder du opskrifter, der er nemme at følge. Du skal bare lave maden.

Måltidskassen findes i mange varianter, så uanset om du er single eller skal bespise storfamilien, så har Aarstiderne en kasse, der passer. 

Med Aarstiderne får du altid:

  • Mulighed for at ændre din bestilling frem til 2 dage før din levering
  • Mulighed for at vælge en ny måltidskasse fra uge til uge
  • Et stort udvalg af 100% økologiske måltidskasser - uanset om du er til det hurtige, det børnevenlige eller det helt grønne. 

Se alle måltidskasserne og få 30% rabat på din første bestilling her.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook