Grøndals

Gourmet fiskekonserves med god samvittighed.

Hos Grøndals vil de løfte barren for kvalitet i konserves. Deres konserves er manuelt forarbejdet efter ædle metoder som gør, at næringsindholdet bevares bedst muligt og man samtidig undgår brugen af skadelige stoffer i produkterne.

 • 15% Plusrabat på hele udvalget i Grøndals webshop.
 • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
 • Når du er logget ind, får du en rabatkode, som du skal bruge i Grøndals webshop.
 • Læg dine varer i kurven på Grøndals hjemmeside og gå derefter til betaling. Indtast rabatkoden her fra sitet i det felt, der hedder 'Gavekort eller rabatkode', hvorefter din rabat automatisk fratrækkes og du er klar til at gennemføre handlen.

Beskrivelse

Fra skør tradition til forretningen Grøndals

Grøndals er skabt i håb om at kunne dele glæden ved god mad med dig og din familie - som Martin Grøndal engang selv gjorde det med sin morfar.

For Martin er Grøndals muligheden for at udbrede sin egen kærlighed til god og ansvarlig fiskekonserves i Danmark. En mulighed der blandede Martins egne erfaringer og traditioner med det stigende ønske om at have mere miljøvenlige fødevarer og god smag på bordet.

De gode produkter er baseret på godt håndværk. Helt fra havet, hvor fiskene fanges med stangfiskeri, der forhindrer skadelig bifangst, til fremstillingen, der handler om klassiske håndværkstraditioner og erfaringer. Fiskene svømmer selvfølgeligt også i lokalt produceret olivenolie i de BPA-fri dåser.

Grøndals konserves er manuelt forarbejdet efter ædle metoder som gør, at vi bevarer næringsindholdet bedst muligt og samtidig undgår brugen af skadelige stoffer i produkterne. Deres tun har et naturligt lavt indhold af tungmetal.

 • Emballage - alt er genanvendelig, så husk at affaldssortere! 
 • Social ansvarlighed - ingen børnearbejde og der er ikke er nogen der bliver udnyttet og underbetalt.
 • Lokal produktion - højner kvalitet og mindsker transport samt CO2, når produkterne er forankret lokalt hvor fisken landes, og derfor har kortest mulig transportvej fra hav til bord.

Læs mere om Grøndals og historien bag på deres hjemmeside.

Fakta

 • Grøndalskassen:
  Normalpris: 365 kr.
  Pluspris: 310,25 kr.
  Du sparer 54,75 kr. som Pluskunde

 • Kassens indhold:
  Tun: Santa Catarina
  Sardiner: Pinhais
  Makrel: Pinhais

 • Kassen størrelse: 38 x 12 x 10 cm

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook