ISH Spirits

Prisvindende alkoholfri vin, spiritus & cocktails

Danske ISH tilbyder et af verdens mest prisvindende sortimenter, der udover at være alkoholfrie, er lavet på naturlige ingredienser og har et lavt indhold af kalorier.

  • ISH tilbyder alle Pluskunder 15% rabatikke nedsatte varer
  • Prøv 8 Mojitos for 7 styks pris
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i ISH's webshop
  • Koden indtastes i rabatkodefeltet og prisen vil automatisk blive reduceret
  • Koden gælder ikke nedsatte varer og må ikke deles med andre.

Beskrivelse

Hvorfor skal vi drikke drinks uden alkohol?

ISH eksisterer for at vi kan skåle sammen. Alle sammen. Uanset hvor meget alkohol vi har i vores glas. Det er godt værtsskab at tilbyde et alkoholfrit alternativ til sine gæster, som er gravide, er i bil eller bare helst springer alkoholen over. Det er inkluderende, det er hyggeligt og så giver det os muligheden for at poppe en flaske bobler på en tirsdag med god samvittighed.

Alkoholfri vin
ISH’s alkoholfrie vine er lavet på traditionel vis med klassiske Pinot Blanc og Merlot druer. Efter vinen har gennemgået alle facetter af produktionen fjernes alkoholen ved kontrolleret varme og vakum, så det gøres så nænsom som muligt. Det resulterer i en autentisk og vinøs oplevelse, hvor druernes unikke karakter bevares. Der er en grund til at ISH serveres på nogle af verdens bedste restauranter.

Alkoholfri spiritus
GinISH og RumISH er lavet på naturlige ingredienser som enebær, vanilje og muskatnød. ISH destillerer, damper og ekstraherer for at udvinde smagene fra planterne og resultatet er et rent produkt, der giver den klassiske og velkendte smag af gin og rom i dine favorit-drinks du aldrig ville gætte, var uden alkohol.

Alkoholfri cocktails
Det har aldrig været nemmere (og festligere) at springe alkoholen over med ISH’s serie af færdigblandede alkoholfri cocktails. Lavet på de samme naturlige værdier har du her en vifte af produkter, der giver dig den fulde cocktailoplevelse - bare uden alkoholen.

Hvad smager det af?
ISH sætter en dyd i at genskabe de mest autentiske oplevelser med sine alkoholfri produkter. Er du glad for en klassisk italiensk spritz, vil du elske SpritzISH. Er du mere til bobler, så er Château del ISH, Sparkling White eller Rosé noget for dig. Gin og rom cocktails klares med GinISH og RumISH. ISH har vundet et hav af internationale smags-priser, inklusiv 3 stjerner til Great Taste Awards, som er noget kun 1,5% af de 14,000 tilmeldte produkter opnår. ISH er også kendt for at tage fusen på folk, der tror de drikker alkohol, men i virkeligheden drikker helt alkoholfrit.

Sådan blev ISH til
Ideen til ISH kom i efteråret 2017, da ISH stifter Morten Sørensen valgte at tage en 100-day challenge uden alkohol. På den ene side ønskede Morten Sørensen at udfordre den sociale norm om, at der altid skal være alkohol på bordet, når der skal hygges. På den anden side kunne han godt tænke sig at udfordre sig selv, og se om han kunne hygge sig lige så meget uden procenterne. Det viste sig, at det ikke var svært at springe alkoholen over – faktisk var det befriende at prøve. Det svære var at finde gode alternativer, der gav den tilfredsstillende følelse af en lækker drink – bare uden alkoholen. Dermed var ISH født og eksporteres i dag til over 15 lande.

Nyttige links

  • ISH cocktailopskrifter her.
  • Følg ISH's alkoholfrie univers på Instagram her.
  • Se hvordan ISH tager fusen på folk med deres alkohofri drinks her.

 


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook