Kystfisken

Få friske fisk og skaldyr fra dagens fangst leveret direkte fra havet til din hoveddør.

Med fokus på et sæsonpræget udvalg af skånsomt fangede fisk, spiser vi både med omtanke for os selv og for vores omgivelser. Kystfisken sørger for et friskt udvalg af morgenfangede fisk og skaldyr alle hverdage.

  • Få 15% Plusrabat hver gang du handler fisk, skaldyr og andre delikatesser hos Kystfisken.
  • For at få rabat online skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du en rabatkode, du skal anvende på Kystfiskens website.
  • Koden indtastes i rabatkodefeltet og prisen vil automatisk blive reduceret.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder og gælder ikke allerede rabatterede varer.

Beskrivelse

Friske fisk fra Kystfisken

Oplevelsen af friske fisk er noget helt særligt. Med daglig fangst af friske varer samt en lynhurtig og effektiv leveringsløsning i hele landet er det netop denne oplevelse, du kan forvente hos Kystfisken.

Lad dig inspirere af et spændende og sæsonbetonet udvalg altid med fokus på fangst fra lokale kystfiskere og mindre fartøjer, som med sine skånsomme fangstmetoder tager størst muligt hensyn til havet. Her finder du alt fra jomfruhummer, torsk og rødspætte til pighvar, pil-selv-rejer og mange andre delikatesser. 

Du vælger selv kassens indhold, hvorefter dine varer vil blive håndfileteret og klargjort til levering i en flamingokasse med is. Mellemled og unødig liggetid er skåret fra, så du kan nyde fisken, når den er bedst - nemlig hurtigst muligt efter fangst.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook