Pulito

Holdbare produkter til køkkenet – bliv fri for plastik og uønsket kemi i hverdagen.

Hos Pulito finder du et bredt udvalg af bl.a. stålmadkasser, drikkedunke, isforme, glasskåle og deres populære kompostspand med kulfilter.

  • Få 15% Plusrabat i Pulitos webshop
  • For at få rabatkoden skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Pulitos webshop
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder 

Beskrivelse

Om Pulito

Pulito er en familievirksomhed med base i København, som startede i 2007 med et ønske om at tilbyde holdbare produkter – gode for mennesker og gode for miljøet.

Hos Pulito finder du køkkengrej med fokus på funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed. De fremstiller deres produkter i fødevaregodkendt rustfrit stål og glas, og bruger kun minimale mængder plastik og silikone, når det er strengt nødvendigt – det er din garanti for at undgå skadelig kemi som tungmetaller, ftalater og BPA i din mad. 

Samtidig er produkterne på hver deres måde med til at spare miliøet for unødvendigt ressourcespild – f.eks. når du skifter plastikposen ud med en madkasse i rustfrit stål, eller når du komposterer dit bioaffald, i stedet for at sende det til forbrænding.

I Pulitos shop finder du bl.a. deres populære kompostspand med kulfilter, et stort udvalg af madkasser til børn og voksne samt en masse andre produkter i stål – både til køkkenet og til at tage med på farten!


Nyttige links/certificeringer


Vil du vide mere?


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook