VinSuperNaturel

VSN er et naturvinsfirma – og meget mere end det.

VSN har en ambition om at fortælle historier gennem de produkter de sælger, og en vision som er drevet af naturvin. VSN er et univers som inkluderer en butik, barer, pop-up butikker, en franchise og en hel del importerede vine. Deres vin er skabt med respekt for naturen og bliver solgt til en pris, som også har respekt for det håndværk, som vinproduktion kræver.

  • 20% rabat på alle produkter i VSNs webshop
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i VSNs webshop
  • OBS. rabatten gælder kun online.

Beskrivelse

Hos VSN kalder de sig selv et ’Entertainment Company Powered by Naturel Wine’.

Det er en beskrivelse, som oprindeligt opstod som en idé hos deres grundlæggere og som skulle dække over alt det, de drømte VSN skulle blive – en vision som kunne fungere på tværs af segmenter. De ville fortælle historier gennem de produkter, de sælger.

Deres vin er skabt med respekt for jorden og bliver solgt til en pris, der har respekt for det håndværk, som vinproduktion kræver, og skabt af mennesker som deler deres filosofi. Som med mad, vil vi gerne indtage et produkt, som er fri for kemikalier, skabt uden tilsætningsstoffer og med respekt for naturen.

I dag er VSN blevet alt det, grundlæggerne drømte om, og er i relativ stilhed vokset til et univers, som inkluderer en butik, barer, pop-up butikker, en franchise og en hel del importerede vine. Derudover er VSN også merchandise og et supportsystem for deres venner, deres netværk og deres projekter. De begrænser sig ikke til et enkelt segment, men er åbne for de mange muligheder deres partnerskaber bringer – og så tror de på deres egne idéer mere end noget andet.

VSN er et fællesskab, de konstant bruger energi på at forbedre og gøre stærkere. Mennesker har altid været omdrejningspunktet, og de fokuserer derfor på at skabe værdi for dem, der støtter dem. VSN har både skabt en social medlemsklub, en cykelklub og laver lokale events rundt omkring i Europa. De er muligvis drevet af naturvin, men det er i høj grad blot det, som får hjulene til at dreje. 

Hos VSN arbejder de altid på at gøre tingene bedre, og lige nu arbejder de på at blive et certificeret medlem af B-Corp, fordi de tror på, at virksomheder som VSN har et moralsk ansvar overfor deres personale, indkøb, mennesker omkring sig og selvfølgelig miljøet.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook