Bakkehusmuseet

Tilbud gælder i hele 2023

Bakkehuset er et autentisk guldalderhjem og sammen med den omkringliggende have giver museet et stemningsfuldt indblik i 1800-tallets livsformer og indretning.

20% rabat på fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
  • Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, 1801 Frederiksberg C
  • Pluskunder: 20% rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
  • Pris uden abonnement: Voksne 175 kr.
  • Børn og unge under 18 år gratis.
  • Kun gyldigt mod forevisning af Pluskort.

Beskrivelse

Guldalderstemning
I de første årtier af 1800-tallet summede Bakkehuset af liv og samtaler hos ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek. Parret åbnede ofte deres hjem for tidens forfattere, meningsdannere og videnskabsfolk, og der opstod et helt særligt rum for store tanker, dialog og kreativitet.

Et besøg i Bakkehuset er en sanselig oplevelse af en af de mest centrale perioder i den danske kulturhistorie – guldalderen. Stedets originale stemning, ånd og tradition holdes i dag i hævd gennem bl.a. udstillinger, workshops, foredrag og langbordsmiddage.

Eventyrakademiet
I familieafdelingen Eventyrakademiet er H.C. Andersens eventyr fortolket i en scenografisk totalinstallation med indbyggede værkstedsaktiviteter for børn.

Orangeri og romantisk haverum
Bakkehuset er omgivet af en smuk lille historisk have. Midt i den ligger Frederiksbergmuseernes frokostrestaurant Orangeriet, der tager udgangspunkt i historiske opskrifter og metoder. Alt er lavet fra bunden af stedets dygtige kok, som har ladet sig inspirere af, hvad der blev serveret i Kamma og Knud Lyne Rahbeks tid. Orangeriet er særlig berømmet for sit smørrebrød.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som Pluskunde kan du få 20% rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af Bakkehuset, Cisternerne, STORM og Møstings. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.

Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.


Bakkehusmuseet
Rahbeks Allé 23,
1801 Frederiksberg C
33 31 43 62
www.frederiksbergmuseerne.dk/bakkehuset

Åbningstider:
Tirsdag-fredag kl. 11-18
Lørdag-søndag kl. 11-17
Lukket mandag

Se alle museer med Plusrabat her


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook