Dansk Arkitektur Center

Tilbud gælder i hele 2023

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Dansk Arkitektur Center bor i hjertet af København ved inderhavnen i den spektakulære bygning BLOX. Her inviteres indenfor til udstillinger, ture, events, talks, debatter, workshops og meget mere for både børn og voksne.

20% rabat på entré og DAC Klubkort
 • Dansk Arkitektur Center, BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København K.
 • Pluskunder: 20% rabat på entré på op til 2 personer
 • Pluskunder: 20% rabat på DAC Klubkort
 • Priser uden abonnement
  Voksne 115 kr.
  Studerende: 60 kr.
  Unge 18-25 år: 60 kr.
  Børn og unge under 18 år gratis
  Klubkort 315 kr.
  Klubkort +1 415 kr.
 • Kun gyldigt mod forevisning af Pluskort.

Beskrivelse

So Danish!
23. marts 2023

Glæd dig til udstillingen om dansk arkitektur: Fra vikingerne til i dag.

Dansk Arkitektur Centers første permanente udstilling om dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Med udstillingen vil du opleve, hvordan arkitekturen til alle tider har spillet en central rolle for vores dannelse, vores kulturforståelse og vores fælles fremtid. Udover alle højdepunkterne i den danske arkitekturhistorie, vil der også være mulighed for at dykke ned i de enkelte stilperioder, møde arkitekterne, og opdage helt nye projekter, som har haft stor betydning for den arkitektur, vi er omgivet af i dag og i fremtiden.

Udstillingen rummer arkitektur i alle skalatrin fra bygninger og byrum til infrastruktur og landskabsarkitektur, og den vil rumme et væld af forskellige måder at opleve arkitekturen på. Ikoniske bygningsværker vækkes bl.a. til live i små omsluttende, filmiske oplevelser, der giver dig en fantastisk og nærværende oplevelse af dansk arkitektur – det bliver næsten som at stå i den fysiske bygning.


Udstilling, 18. november 2022 - 10. april 2023
Vores arkitektur

Udstillingen Vores arkitektur tager dig med på en rejse igennem 100 års dansk velfærdsarkitektur. Tegnestuen Vilhelm Lauritzen Arkitekter har været med hele vejen med visionen om, at god arkitektur er for alle. Ikke et privilegium for de få. Arkitektur som danner rammer om vores hjem, vores arbejde, vores kultur, vores sundhed og vores uddannelse. Kort sagt: Vores arkitektur.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter blev grundlagt i 1922. Dengang som nu, var visionen at funktionen skal kunne aflæses i arkitekturens form. Æstetikken udspringer af funktionen. Ikke omvendt. Kom og dyk ned i de mange projekter, som har bidraget til det moderne samfunds tilbliven. Tidløse og fleksible. Skabt til at blive brugt igennem generationer. 


Udover at opleve DACs spændende udstillinger og arrangementer, kan du også shoppe de nyeste designprodukter i DAC Design Shop, komme på guidede ture rundt i byen – eller bare nyde en kop kaffe i DAC Café med udsigt over København.

DAC Klubkort

Som medlem af DAC Klub får du desuden eksklusive fordele til oplevelser i DAC – året rundt. Kom tættere på de store arkitekter og gamle klassikere, de gemte perler og fremtidens byområder.

Med Politiken Plus får du 20% rabat, når du køber et DAC Klubkort. 

Dine fordele hvis du køber DAC Klubkort:

 • Fri adgang til alle udstillinger
 • Invitationer til udstillingsåbninger og særarrangementer
 • Fordele til udvalgte ture og events 
 • 10% rabat i DAC Design shop, DAC Café og 20% rabat på parkering i BLOX ved besøg i DAC
 • Gratis medlemskaffe eller te i DAC Café
 • Fordele hos andre kulturinstitutioner

Dansk Arkitektur Center
BLOX, Bryghuspladsen 10,
1473 København K.
Tlf. 32 57 19 30 
www.dac.dk

Åbningstider:
Alle dage kl. 10-18
Torsdag kl. 10-21

Faste lukkedage:
1.-7.  januar
24.- 25. december
31. december

Omvisninger kan bestilles udenfor almindelig åbningstid via booking@dac.dk


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook