Møstings

Tilbud gælder i hele 2023

Møstings er en lille kunsthal i en klassisk Frederiksberg villa smukt placeret ved en af indgangene til Frederiksberg Have. Her kan du opleve skiftende særudstillinger af 2-3 måneders varighed.

20% rabat på fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
  • Møstings, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg
  • Pluskunder: 20% rabat på fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
  • Pris uden abonnement: der er fri entré til udstillingerne i Møstings. Da Møstings indgår i Frederiksbergmuseerne, kan fællesbilletten til de øvrige besøgssteder også fås med rabat på Møstings mod forevisning af gyldigt Pluskort.
  • Kun gyldigt mod forevisning af Pluskort.

Beskrivelse

Samtidskunst under lysekronen
Møstings er en lille kunsthal i en klassisk Frederiksberg villa smukt placeret ved en af indgangene til Frederiksberg Have. Her kan du opleve skiftende særudstillinger af 2-3 måneders varighed. De smukke herskabelige 1800-tals stuer med højt til loftet, lysekroner og udsigt til Andebakkesøen og Frederiksberg Have er markante udstillingslokaler, som de udstillende kunstnere indtænker og forholder sig til i de skiftende udstillinger.

Læs mere om de aktuelle udstillinger på Frederiksbergmuseernes hjemmeside eller på Møstings sociale medier.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som Pluskunde kan du få 20% rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af Cisternerne, Bakkehuset, STORM og Møstings. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.

Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.

Note: der er fri entré til udstillingerne i Møstings for alle gæster. Dette afspejles naturligvis i prisen på fællesbilletten.


Møstings
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
69 13 80 90
www.frederiksbergmuseerne.dk/moestings

Åbningstider:
Tirsdag-fredag kl. 11-18
Lørdag-søndag kl. 11-17
Lukket mandag

Se alle museer med Plusrabat her


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook