Øhavsmuseet

Tilbuddet gælder hele 2023

Mød dine forfædre. Mød dig selv. I naturen. Oplev Øhavsmuseets magiske udstilling ”Mærk dig selv”. Her kan du blive klogere på, hvordan lige netop du påvirkes af naturen. Smid skoene, og træd ind i de historiske landskaber og små teststationer, der udfordrer alle dine sanser. Hør også dine forfædre fortælle om deres liv i og med naturen.

Få 25% Plusrabat på entrebilletten
  • Øhavsmuseet, Havnegade 3, 5600 Faaborg
  • Pris for voksne: Pluspris: 65 kr. Normalpris 85 kr.
  • Kun gyldigt mod forevisning af Pluskort.

Beskrivelse

Øhavsmuseet for store og små:

Mød Danmarks første museum, der sætter dig i centrum – og spot på mennesket og naturen fra stenalderen til nu. Hop i stammebåden, og ro dig til fortællinger fra havet. Prøv en virtuel tur på mountainbike, eller lad dig forføre af elverpigen, mens du lytter til historier fra skoven. Udstillingens særlige børnespor gør besøget lige så spændende for ungerne som for de voksne. Køb hæftet “Mester i Vildmarken” (6-12 år), og få sjove og lærerige opgaver til museet, ferien og derhjemme.


Nedenfor kan du læse lidt om, hvad du kan forvente dig på Øhavsmuseet. 


Mærk magien:


Naturen har altid været en central del af menneskets liv, men i takt med industrialiseringen har vi fjernet os mere og mere fra den. På Øhavsmuseet vil vi gerne tage dig tilbage til dine rødder og give dig oplevelsen af at være en del af noget større. Med lyd, lys, stemninger og spændende fortællinger ledes du gennem udstillingen, så du kan mærke magien og naturens påvirkning på egen krop. Bliv klogere på dit eget forhold til naturen i de 5 små teststationer.   

Digital historiefortæller:


På Øhavsmuseet betjener du selv udstillingen ved hjælp af den digitale historiefortæller - en lydbaseret ’mobiltelefon’ med mulighed for at tilkoble eget headset. Hør bl.a. stenalderpigens fortælling ved gravhøjen og historien om jernalderens moseofringer, som er indtalt af skuespillerne Charlotte Munck og Thomas Levin. Den digitale fortæller kan bruges af børn fra 2 år. Udlån er inkluderet i billetprisen.

Du kan læse mere om Øhavsmuseets udstilling her.


Øhavsmuseet
Havnegade 3, 5600 Faaborg


Åbningstider: 
Se mere her

Se alle museer med Plusrabat her


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook