Planetarium

Tilbud gælder i hele 2023

Tag på en tur i rummet uden at forlade Jorden. Planetarium inviterer indenfor til et kosmisk univers på Gammel Kongevej i København.

Få 20% Plusrabat på entrebilletten
 • Entrébillet inkl. film i Kuppelsalen:
  Pluspris Voksne 128 kr., Børn 3-11 år 79 kr.
  Pris uden abonnement Voksne 160 kr., Børn 3-11 år 99 kr. 
  Børn under 3 år har ikke adgang til Kuppelsalen, men har gratis adgang til udstillingen med følge af en betalende voksen.
 • Entrébilletter med Plus-rabat købes i Planetariums billetkontor, Gl. Kongevej 10, Kbh. V, ved fremvisning af Pluskortet. Se hvordan du finder Pluskortet på mobilenTilbuddet gælder for op til 4 personer. 

Med entrébilletten inkl. film til Planetarium kan du bl.a. opleve:

 • Én film i Kuppelsalen, indledt med en digital rumrejse
 • Udstillingerne Rummissioner og Made in Space
 • I weekender og ferier er der guideture og astroshows med i entréprisen
 • Læs mere om Planetarium her

Beskrivelse

Besøg astronomiens verden. Kom til spændende foredrag om nattehimlen og solsystemet. Se udstillinger om astronomi og rumfart eller tag på en fantastisk filmisk rejse på Danmarks største kuppellærred. 

Egentlig var det kulminationen af en drøm, da Tycho Brahe Planetarium slog dørene op til universet en kold novemberdag i 1989. Det hele begyndte som en idé hos ægteparret Bodil og Helge Pedersen seks år tidligere. Deres drøm var at give flere mennesker muligheden for at opleve stjernehimlens skønhed og astronomiens fascinerende univers.

Unik filmoplevelse på Nordens største kuppelsalen 
Det 1.000 m2 store kuppellærred leverer en helt unik filmoplevelse. Uanset, hvilken film, du vælger, starter hver forestilling med en rumrejse ud til kanten af det synlige univers, og med Plus-kortet får du 20 procents rabat på entrébilletter.

Kom helt tæt på stjernetåger, galakser og planeter i fantastiske rejser ud i det uendelige univers.

Made in Space
I februar 2018 åbnede Planetarium udstillingen Made in Space, som med stærke digitale og visuelle effekter tager afsæt i, hvor vi alle sammen kommer fra. Din krops byggesten – atomerne – kommer fra rummet og på en kosmisk rejse gennem udstillingen finder du ud af, hvor de forskellige grundstoffer helt præcist bliver dannet.


Planetarium 
Gl. Kongevej 10
1610 København V
www.planetarium.dk

Åbningstider
Se mere her

Se alle museer med Plusrabat her

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook