STORM

Tilbud gælder i hele 2023

Grin og bliv klogere! På STORM får du et muntert og tankevækkende indblik i humorens og satirens betydning – dengang og nu. STORM er Frederiksbergmuseernes samlede museum for humor og satire.

20% rabat på fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
  • STORM, Frederiksberg Runddel
  • Pluskunder: 20% rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
  • Pris uden abonnement: Voksne 175 kr.
  • Børn under 18 år gratis.
  • Kun gyldigt mod forevisning af Pluskort.

Beskrivelse

På STORM inviteres du indenfor i en underholdende og mangfoldig verden af værker skabt af billed- og scenekunstnere, som har fået skiftende generationer til at le. Fra historiske kunstnere som Storm P., Liva Weel og PH, over Dirch Passer til nutidens Roald Als, Casper Christensen og Lisbet Dahl. Der er et væld at tegninger og fotos, ikoniske kostumer og rekvisitter, lyttestationer og skærme med uforglemmelige tv- og sceneklip.

Humor og satire
Den humoristiske og satiriske kunst giver os ikke alene et underholdende blik på Danmarkshistorien fra grundloven i 1849 til i dag, den giver også en karakteristik af humor og satire som en kerne i den danske folkesjæl. Udover museets faste humor og satire udstilling viser vi skiftende tematiske særudstillinger, der udfolder det muntre og tankevækkende.

Storm P.
På museets førstesal kan du opleve Storm P.s forunderlige verden med tusindkunstnerens malerier, tegninger og arbejdsværelse. Se også filmen om Storm P. i udstillingen (35 minutter).

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som Pluskunde kan du få 20% rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af STORM, Cisternerne, Bakkehuset og Møstings. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.

Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.


STORM
Frederiksberg Runddel
Tlf.38 86 05 00
frederiksbergmuseerne.dk/storm/

Åbningstider
Tirsdag-fredag kl. 11-18
Lørdag-søndag kl. 11-17
Lukket mandag

Se alle museer med Plusrabat her


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook