LetsGo Delebiler

LetsGo delebiler er for dig, som bor i byen og kun har behov for bil i fritiden.

LetsGo Delebiler er en delebilsordning, hvor du som medlem kan reservere mere end 300 biler fordelt i København, Aarhus, Odense og Roskilde, lige når du har brug for det.

Plusrabat - Gratis Standard-medlemskab i 3 måneder, gratis oprettelse og 200 kr. at køre for.
  • Pluspris Gratis Standard-medlemskab i 3 måneder, gratis oprettelse og 200 kr. at køre for. Værdi i alt 1.175 kr.
  • Alt inkluderet. Du betaler kun for den tid, du bruger bilen og per km du kører, så du skal ikke betale yderligere for benzin, forsikring, parkering, bilservice eller anden vedligeholdelse af bilen.
  • For at få rabat hos LetsGo skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du en kampagnekode og et link til LetsGo’s hjemmeside.
  • Efter prøveperioden koster et Standard-medlemskab 295 kr. per måned.
  • Beregn din pris for bilen her

Beskrivelse

Som Plus medlem kan du gratis prøve et LetsGo medlemskab i tre måneder. LetsGo er et godt alternativ til dig som cykler eller tager det kollektive i det daglige og kun har behov for bil i fritiden.

LetsGo står for at organisere deling af biler, så byboere ikke behøver deres egen bil, og er dermed med til at skabe en grønnere by med færre biler.

Prøv LetsGo og se om du kan undvære at eje din egen bil. Du får gratis indmeldelse, tre måneders Standard-medlemskab og 200 kr. at køre for.

Nye og sikre biler

Med LetsGo har du nem adgang til 300 delebiler med faste p-pladser i København. Delebilerne er et fleksibelt alternativ til selv at have bil. For mange er det også billigere.

Du kan reservere en bil spontant eller i god tid. Til indkøbsturen eller til weekendturen ud af byen.

Bilerne er højst tre år gamle, de bliver rengjort hver 14. dag, og LetsGo har en garantiordning, som sikrer, at du altid kan få en bil, når du skal bruge en – også i sommerferien. Her kan du læse flere grunde til, at du skal være medlem hos LetsGo.

Prisen for at reservere en bil afhænger af biltypen. For lille og mellem biltyper gælder, at det koster 1,50 kr. per km. For stor biltype koster det 2,00 kr. per km. Benzin/el, parkering, selvrisiko (undtagen ved kassevogne), service og vedligehold er med i prisen.

Med Standard-medlemskabet er priserne:
Lille bil (mini-bil): 55 kr. per time/døgnpris: 440 kr./ugepris: 2.495 kr.
Mellem bil (stationcar, SUV): 65 kr. per time/døgnpris: 530 kr./ugepris: 2.995 kr.
Stor bil (kassevogn, mini-bus): 100 kr. per time/døgnpris: 890 kr./ugepris: 5.295 kr.
Reservationsgebyr: 20 kr.

Se bilernes placering og beskrivelse af biltyper her


Vejledning til indmelding på LetsGo med Plusrabat:

For at få rabat hos LetsGo skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du en kampagnekode og et link til LetsGo’s hjemmeside, hvor du skal vælge STANDARD. Rabatkoden skal indtastes ved tilmelding.

Tilbuddet er kun gældende for Politiken abonnenter. Når du benytter kampagnekode, giver du samtykke til at Politiken Plus og LetsGo udveksler oplysninger for at tjekke dit medlemskab af Politiken Plus.

Tilbuddet gælder personer, der ikke har været medlem af LetsGo det seneste år. Har du tidligere været medlem, skal du skrive til letsgo@letsgo.dk for at aktivere dit medlemskab. Tilbuddet gælder ikke hvis du har været medlem af LetsGo indenfor det seneste år.

Når prøveperioden er forbi

Efter prøveperioden koster et Standard-medlemskab 295 kr. per måned. Det er også muligt at skifte til et af vores andre medlemskaber: Flex, Plus eller All-You-Can-Drive.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte efter prøveperioden, skal du skrive til LetsGo inden den 3. måned af medlemskabet starter. Vilkårene for udmeldelse er en måneds varsel inden den 1. i måneden.

Vil du gerne vide mere?

Du kan finde mere information om biltyper, priser og praktik på Letsgo.dk

Du er også velkommen til at kontakte LetsGo, hvis du har spørgsmål. Skriv til letsgo@letsgo.dk eller ring til vores medlemsservice på 35 35 14 11.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook