Nyhed: Danmark Leve! - En digital sundhedskampagne med Dansk Idræt

Trænger du til et kærligt skub i retning af tidligere tiders storform og fuldt opladte batterier? Få 20% rabat på en 4-ugers digital udfordring.

Danmark Leve er en 4-ugers digital udfordring, der med et glimt i øjet udfordrer os alle til at hoppe i landsholdsdragten og blive en del af et sundt nationalt fællesskab. Det kommer til at handle om at give de sunde ambitioner frit løb i dit eget liv, mens du går målrettet i kamp mod de usunde vaner.

SÅDAN KOMMER DU MED!

Følg denne guide for at tilmelde dig

  1. Log ind som Politiken-abonnent her på siden for at finde din rabatkode.
  2. Klik dig ind på www.danmarkleve.dk og opret din egen profil.
  3. Når du når til betalingssiden, kan du indtaste rabatkoden. Din pris for deltagelse vil så være 120 kr.
  4. Nu kan du vælge at oprette dit eget hold eller tilmelde dig et eksisterende Politiken Plus hold.
  5. Download kampagne app'en. Søg efter Danmark Leve i Google Play eller Apple App Store. Download og log ind for at se, hvem der ellers er tilmeldt. Du er nu klar til Danmark Leve!

Beskrivelse

Får du bevæget dig nok i hverdagen? Hvordan med spisevanerne? Og energiniveauet? Trænger du til et kærligt skub i retning af tidligere tiders storform og fuldt opladte batterier? Eller er du hvor du skal være og bare frisk på en sund og sjov udfordring?

Politiken Plus inviterer alle abonnenter til at deltage i Danmark Leve med 20% rabat. Danmark Leve er en digital sundhedskampagne, som giver dig en oplagt mulighed for, sammen med dine kolleger, venner, familie, eller helt på egen hånd at give de sunde ambitioner frit løb i dit eget liv! Kampagnen tager udgangspunkt i din egen aktuelle status i forhold til sundhed og livsstil, så alle udfordres på deres eget niveau.

Danmark Leve arrangeres i samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Sport One Danmark.

EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN

Danmark Leve er en 4-ugers digital udfordring der, med et glimt i øjet, udfordrer os alle til at hoppe i landsholdsdragten og blive en del af et sundt nationalt fællesskab. Det kommer til at handle om at finde sammen som afdelinger og stå sammen for at værne om de sunde vaner, mens vi går målrettet i kamp mod de usunde af slagsen.

MEN HOV – DER ER FLERE END OS PÅ STADION?

Ja, vi er ikke alene. Danmark Leve er en national kampagne, hvor vi kommer til at dyste mod deltagere fra hele landet. Hele Danmark kan være med. Netop derfor opfordrer vi alle Politiken Plus-abonnenter til at hoppe i sportstøjet og kæmpe for Politikens stolthed.

Kampagnens omdrejningspunkt er en app med nudging elementer, tips og tricks og personlige mål, som skal opmuntre dig til at implementere sundere spisevaner, træne endnu mere effektivt og fokusere på dit mentale velvære. Alle kan være med!

JEG ER PÅ, MEN HVORNÅR ER DER KAMPSTART?

Danmark Leve er et 4-ugers forløb, som starter mandag d. 7. september og slutter søndag d. 4. oktober. Du kan vælge at tilmelde dig Politiken Plus' hold, eller du vælge at lave et privat hold for dig selv og nogle venner, kollegaer, familie eller lignende.  

HVORDAN FORLØBER DANMARK LEVE?

I løbet af Danmark Leves 4 uger, vil du blive udfordret med ugentlige temaer og uforudsete challenges, alt imens vi kæmper for at stige i rang fra rookie og helt frem til ultimativt at blive olympiske mestre i vores egne liv. Samtidig styrker vi vores fællesskab og bliver sundere og stærkere sammen – hver for sig.

Fra den 31. august vil alle tilmeldte kunne gennemføre et indledende digitalt sundhedstjek, som giver dig din bodyage og dit personlige pointmål. Fra kampagnestart lyder udfordringen, at du skal forsøge at nå dit pointmål dagligt, ved at navigere fornuftigt mellem pointsystemets plusser og minusser. Når Danmark Leve slutter, gentages det digitale sundhedstjek og du får et personligt resultat samt diplom for gennemførsel. Undervejs er der adgang til viden, inspiration, opskrifter, konkurrencer og masser af udfordringer fra kampagneteamet, som består af eksperter fra Team Danmark, samt tidligere og nuværende topatleter.

JEG GÅR UD FRA AT MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER ER KLASSIFICERET SOM- OG OPBEVARES ”TOP SECRET”?

Dine personlige data er kun synlige for dig selv. Politiken Plus har ikke adgang til den enkelte deltagers data og du kan til hver en tid springe fra og slette din data. Dine holdkammerater kan udelukkende følge med i din evne til at nå dit eget pointmål (procentuelt) og se hvad du eventuelt skriver på din eller andres væg i app’en.

Hvis du har yderligere spørgsmål til databehandling, sikkerhed eller kampagnen generelt, er du velkommen til at kontakte Danmark Leves hovedkvarter, hvor supportstaben sidder klar til at tage imod dine spørgsmål. Du kan kommunikere med supportstaben på support@danmarkleve.dk.

DATOER:

  • 6. september: Sidste dag for tilmelding
  • 7. september: Kampagnen starter
  • 4. oktober: Kampagnen slutter 

DANMARK LÆNGE LEVE!

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook