GreenMobility

Få 30 gratis minutters kørsel i en elektrisk bybil og kom nemt rundt i hverdagen, til arbejde og møder eller på ferie.

I GreenMobilitys app finder du en bil i nærheden, reserverer den og låser op - og så er du klar til at køre.

 • Få 30 gratis minutters kørsel med GreenMobility (værdi 150 kr.)
 • Sådan gør du:
  • Du skal være Politiken-abonnent og være logget ind på Plus for at se rabatkoden, som du skal anvende i GreenMobilitys app
  • Download GreenMobility appen
  • Opret en gratis bruger i appen og indtast rabatkoden under oprettelsen
  • Din bruger godkendes hurtigst muligt
  • Book en elbil i appen og kør
 • Minutterne kan splittes op over flere køreture og udløber to måneder efter, at rabatkoden er indtastet. Rabatkoden gælder kun for nye brugere hos GreenMobility.

Beskrivelse

Få 30 gratis minutters kørsel med GreenMobility

Vil du spare på udgifterne til en bil? Med GreenMobility, Danmarks udbyder af elektriske bybiler, har du adgang til +500 elbiler, når behovet for en bil opstår - ligegyldigt om du har brug for en bil alle ugens dage eller blot af og til som supplement til din egen bil. 

GreenMobilitys app er din nøgle til elbilerne, der står klar til dig rundt omkring i gaderne i København eller Aarhus. I GreenMobilitys app finder du en bil i nærheden, reserverer den og låser op - og så er du klar til at køre. 

Du slipper for uforudsete udgifter ved bilejerskab, og har du allerede egen bil, kan du spare udgifterne til bilforsikring, brændstof og parkering til bil nr. 2 eller nr. 3 bil ved at leje en elbil i stedet for at eje. Helt uden binding og uforudsete omkostninger.

Strøm til din tur, forsikring og vedligehold er inkluderet. GreenMobility sørger nemlig for det praktiske, så du kan koncentrere dig om det sjove; at køre på weekendtur eller ferie eller nemt komme rundt i hverdagen.

Gratis VIP-parkering i byen
GreenMobility gør parkering nemt. Du har gratis parkering på alle offentlige p-pladser, hvor der er mindst 2 timers parkering alle dage hele døgnet inden for GreenMobilitys zone. Du får samtidig adgang til eksklusive VIP-parkeringspladser rundt omkring i centrum, som gør parkering ekstra nemt, når du vil udforske byen.

Kør på weekendtur eller ferie i en elbil
GreenMobilitys elbiler kan lejes på minut-, time- eller døgnbasis. Det betyder, at du kan bruge GreenMobility til både de kortere indkøbsture, til at køre på arbejde, til at tage på en hyggelig weekendtur eller på en hel uges ferie i Danmark eller Sverige.

VIP-parkering i Københavns Lufthavn
Tag nemt en elbil til Københavns Lufthavn, når du skal rejse. Du kan parkere på GreenMobilitys reserverede VIP-pladser i P7 tæt på terminalerne. Når du lander i lufthavnen, kan du få en elbil leveret til dig i P7, så du nemt komme hjem igen.

Kør med omtanke for miljøet
GreenMobility arbejder for mindre støj, trængsel og forurening i byen. Når du kører elbil i stedet for benzin- eller dieselbil, er du med til at gøre en forskel for vores fælles bymiljø og klima.

Vil du vide mere?


 


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook