Hotel Alexandra

Dansk designhotel i hjertet af København.

Når du træder indenfor hos Hotel Alexandra, er det som at gå tilbage i tiden. Hotellet er hjem for en imponerende samling af danske møbelklassikere fra 50’erne og 60’erne – guldalderen for dansk design.

  • Få 20% Plusrabat på dit ophold hos Hotel Alexandra
  • For at benytte tilbuddet skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du en rabatkode, du skal bruge, når du booker dit ophold hos Hotel Alexandra
  • OBS. Rabatten gælder kun et begrænset antal værelser og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Beskrivelse

Boutique hotel med fokus på dansk design

Tag en pause og nyd København fra byens absolutte bedste udgangspunkt - lige ved Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Derefter sov godt omgivet af klassiske møbler skabt af verdensberømte danske møbeldesignere. Væggene, der er over 100 år gamle, er dækket med dansk original kunst. På alle værelser og i hvert hjørne af hotellet, kan du se på disse klassiske danske møbler og kunstværker. 

At komme til Hotel Alexandra er, som at træde ind i en magisk boble af eksklusivt dansk design. I de sidste 20 år har Hotel Alexandra samlet en stor samling af verdenskendte danske møbler fra midten af det 20. århundrede. Denne kollektion bruges som indretning i hotellets 61 værelser. Kombineret med tekstiler, tapet og andre perler fra samme tidsperiode får du opleve, af en rejse tilbage i tiden, som de designelskende danskere gjorde i 50'erne og 60'erne. Du får endda den seneste udgave af hotellets eget nyhedsmagasin - Alexandra Chronicles, der blandt andet siger om dansk design og hotellets koncept.

Hotel Alexandra er et boutique hotel beliggende ved Rådhuspladsen. Hotel Alexandra har 61 værelser, lige fra enkeltværelser til to suiter. På alle værelser finder du møbelklassikere fra nogle af de store danske arkitekter som, Wegner, Finn Juhl, Børge Mogensen og mange flere.

Hotel Alexandra begyndte at samle på danske møbelklassikere for over 20 år siden. Der er få steder i verden, udover museer, der har en ligeså imponerede samling af danske møbelklassikere fra 50’erne og 60’erne, så i lobbyen, gangene, værelserne og alle kroge af hotellet, finder du møbler fra den danske guldalder indenfor møbeldesign.

Når du træder indenfor, kommer du med det samme væk fra den travle H C Andersens Boulevard. Lobbyen byder på en hyggelig stemning, hvor du kan læse i en af de mange bøger, sætte en plade på, på den gamle B&O pladeafspiller eller få et glas vin fra Honesty-baren.

Værelserne er hver især unikke, og alle standard og superior værelser er dedikeret til en tidsperiode og de større værelser, og suiterne er dedikeret til specifikke danske arkitekter såsom Arne Jacobsen, Finn Juhl, Wegner, Jens Risom og flere.

Information

Hotel Alexandra
H.C. Andersens Boulevard 8, 1553 København V, Danmark
Telefon: 33 74 44 44 

Nyttige links 
Læs mere om hotellet og book her
Følg dem på Facebook her
Følg dem på Instagram her 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook