Slow Studio

Tuft dine egne kunstneriske gulv- og vægtæpper med dine gamle garnrester.

Tufting er både en sjov og hurtig teknik til at skabe væg- eller gulvtæpper, hvor der skydes garn ind i et lærred. Slow Studio har alt hvad du skal bruge for at komme i gang.

  • 15% rabat på alle produkter i Slow Studios webshop
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du en rabatkode, du skal skrive i feltet 'anvend rabatkupon' når du handler i Slow Studio webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

Kom godt i gang med tufting

Med Slow Studios elektriske tufte-maskine, som har en 2-i-1-funktion (klip og løkke), kan du tufte både rya- og frottétæpper. Maskinen har hastighedshjul, ekstra support og topbeskyttelse og er markedets mest lydløse og mest lette. En god og solid maskine, der er nem at betjene og som kan tufte i mange år. 

Din tuftemaskine kommer med saks monteret og er klar til brug med klippefunktionen. Håndtaget skal blot drejes på og ledningen i en stikkontakt - og så er vi klar.

Derudover har du også brug for en tufteramme, et tuftelærred og en masse garn. Du finder det hele på slowstudio.com 

Log ind som abonnent for at se, hvordan du får din rabat og få som altid gratis og ISO-certificeret levering over 499 kr.


Fordybelse gennem ældgammel tradition

I omtrent 7000 år har mennesker skabt tæpper. Både for at have noget at varme sig på og ikke mindst som kunstværker til hjemmet. Oprindeligt blev tæpperne opfundet i Østen, men siden har traditionen for tæppeproduktion spredt sig til hele verden. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer de to stiftere af Slow Studio, Henrik og Michael.

Efter måneders research i netop Østen har de fået fundet masser af inspiration og har selv kastet sig over tuftingen, som nu foregår på nye kreative måder, der gør det både nemmere og sjovere.

Det at skabe selv med hænderne giver en ro, som Henrik og Michael ønsker at give videre til dig. De tror nemlig på det langsomme, på det nære og på at vi alle har en kunstnerisk sjæl, der venter på at blive sat fri. De stræber ikke efter det perfekte. Men efter det originale.

Deres mission er at skabe et voksende community af mennesker, som ønsker at genoplive kreativiteten ved at slukke skærmene og skabe selv med hænderne. Kom med på rejsen og start selv din nye passion i dag.


Hvad skal du bruge?

Du skal som minimum bruge et tufteværktøj som eksempelvis Slow Studios tuftemaskine. Derudover et lærred, en ramme og selvfølgelig en masse flot garn i de farver du kan lide. Du kan supplere med en tuftetrimmer og noget lim til bagsiden. Find meget mere inspiration på slowstudio.com 

Find inspiration og se videoerne, hvor Slow Studio viser dig deres teknikker, her. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook