Slow Studio

Skab dine egne værker med Slow Studios nye kunstkits.

Prøv et traditionelt keramikkit eller kast dig ud i Slow Studios nye kunstnerkits, hvor du kan presse blomster, fremstille de smukkeste blå tryk med cyanotopi, skabe unikke håndlavede print med gravure-teknikken eller male på japansk med suminagashi.

  • 15% rabat på alle produkter i Slow Studios webshop
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du en rabatkode, du skal skrive i feltet 'anvend rabatkupon' når du køber dit keramiksæt i Slow Studio webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.
  • Du betaler først for brænding ved indlevering på værkstedet - kun 50 kr. pr. ting.

Beskrivelse

Lav selv keramik

Bestil en keramikkasse og skab dit værk af stentøjsler i fred og ro derhjemme. Skab din egen unikke kop, skål, skulptur eller noget helt fjerde i keramik med hjælp fra Slow Studios videoguides. Når du er færdig, indleverer du værkerne hos din lokale keramiker, vælger hvordan værkerne skal glaseres - og venter fire uger.

Leren er en særlig stentøjsler, der kan brændes ved over 1000 grader. Den kommer fra tyske Goerg & Schneider, der siden 1924 har udvundet ler i Westerwald – en region der er berømt for det fineste ler i Europa.

Skab dine egne værker med nye kunstkits

Med Slow Studios helt nye kunstnerkits kan du presse blomster og skabe dit eget flower journal herbarium - eller bruge blomsterne til at fremstille de smukkeste blå tryk med cyanotopi, skabe unikke håndlavede print med gravure-teknikken - eller male på japansk med suminagashi. 

Derudover har Slow Studio endelig fået et keramikkit, der ikke skal brændes, men som hærder op selv - og bliver leveret med de smukkeste allergivenlige gouache-pastelfarver, som du kan glasere og male med efterfølgende.

Suminagashi Kit: Prøv kræfter med den fantastiske japanske maleteknik hvor en særlig vandfarve dyppes i bakken med vand hvorefter du kan dyppe elementer som papir, stof og lignende i farven. 

Gravure Kit: Skab dine egne fantastiske tryk med vores nye Gravure Kit. Et vidunderligt klassisk håndværk brugt at kunstnere i generationer. Kittet kommer med instruktionsmanual og alt du skal bruge.  

Cyanotopi Kit: Prøv kræfter med den mest vidunderlige tryk-teknik der daterer sig langt tilbage: cyanotopi eller blueprint. En emulsion påføres papir, stof, træ eller lignende som med hjælp fra solens stråler fremkalder den blå farve. 

Flower Press Kit: Tryk dine egne blomster, planter og urter i den smukkeste coffee table flower press. Når du har tørret og trykket dine planter kan du arkivere dem i den medfølgende flower journal eller bruge dem til cyanotopi. 

Selvhærdende ler og farve-sæt: Med Slow Studios nye kunstner-ler kan du skabe dine egne værker som hærder op af sig selv, så du efterfølgende kan male dem. I sættet er 1kg ler pakket i lufttæt emballage. De medfølgende farver er håndplukket allergivenlig gouache-maling, som kun indeholder naturlige ingredienser. Malingen er effektiv til at dække dine lerskulpturer og i øvrigt hurtigtørrende. Seks smukke pasteller.

Log ind som abonnent for at se, hvordan du får din rabat og få som altid gratis og ISO-certificeret levering over 499 kr.


Fordybelse gennem urgammel tradition

I langt over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer de to stiftere af Slow Studio, Henrik og Michael.

Efter fire måneders research i Asien har de fået uvurderlig erfaring med de japanske traditioner inden for keramik, og deres udvalg af ler og glasur er sat sammen efter grundige overvejelser – de sørger altså for, at du får stentøj af absolut topkvalitet. Leret er fra tyske Goerg & Schneider, der siden 1924 har udvundet ler i Westerwald – en region der er berømt for det fineste ler i Europa.

De to stiftere har personligt oplevet en ro, som de ønsker at give videre til dig. En ro forbundet med dét at koncentrere bevidstheden om en simpel opgave: Skab dit eget værk i ler. Visualiser – og arbejd så mod målet. Langsomt. Lad dine tanker forsvinde. Lad telefonen være slukket. Engagér din familie, dine børn, dine elskede og mærk roen sænke sig over jer - sammen. Nyd skabelsen, processen. Dyrk de små fejl og lær at elske dem. 

Vi lever i en larmende, overfyldt, skør verden. Derfor er det godt for sjælen at leve livet bedre, ved at leve langsommere. At skabe sig en kop eller vase i keramik er et lille skridt i den rigtige retning.


Styr på teknikkerne

Har du modtaget dit keramik-kit og er du klar til at gå i gang? Så få Michael og Henriks bedste tips med på vejen.

  • Du er god nok: Det er sårbart at skabe, men du må ikke dømme dig selv. Vær i processen, dyrk de små fejl, lær at elske dem.
  • Size matters: Sigt helst på at skabe værker der er minimum 10 cm. Dit værk krymper nemlig ca 15%.
  • Tid er kærlighed: Når du har formet dit værk og det har sat sig, bør du glatte ud og nusse om værket. Så bliver du gladere for det.
  • Ro i sindet: Brug papirsposen eller et viskestykke som underlag. Træk vejret ned i maven. Rens sindet. Du er klar.

Få desuden inspiration og se videoerne, hvor Slow Studio viser dig deres teknikker her.


Nyttige links

 


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook