Kampagnetilbud: Zoologisk Have København

Få én på opleveren i ZOO, hvor alverdens opdagelser venter. Som Politiken-abonnent får du 15% rabat på Zookort til og med 4. december.

I Zoologisk Have København kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

  • 15% Plusrabat på Zookort til Zoologisk Have København. Gælder voksen, barn og pensionist. (Se priserne længere nede i beskrivelsen).
  • Rabatkoden gælder kun til Zookort til Zoologisk Have København til og med 4. december. 
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Når du er logget ind, får du en rabatkode til Zoologisk Haves hjemmeside.
  • Rabatkoden indtastes i feltet 'kampagnekode' i din indkøbskurv inden købet afsluttes. 
  • Zookortet kan også købes med rabat i indgangen ved fremvisning af dit digitale Pluskort. Det er dog 20 kr. billigere at købe online.
  • Zookortet er på abonnement, hvilket vil sige at ZOO automatisk kan trække pengene på dit betalingskort, hver gang medlemskabet fornyes én gang årligt, hvis 
  • OBS: Opsigelse af Zookort skal ske senest den 24. i den sidste gyldige måned, du har betalt for - prisen på fornyelsen af kortet er ikke med de 15% Plusrabat.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter – heller ikke fornyelsesrabat.

Beskrivelse

Kampagnetilbud

Til og med 4. december har du som Politiken-abonnent mulighed for at købe et Zookort til Zoologisk Have København med 15% rabat - giv det som en gave til dig selv eller en du holder af.

Log ind på Plus og se hvordan du får din rabat. 

Alverdens opdagelser venter med et Zookort

Med et Zookort er du sikret alverdens opdagelser året rundt. Der er nemlig gratis entré alle dage i et helt kalenderår i almindelig åbningstid. Når du er i Haven, er der fri adgang til Zootårnet, hvor du har byens bedste udsigt. En dag med sjove oplevelser i ZOO kan være hårdt for de små ben, og med Zookort får du 25% rabat på leje af trækvogn. Skal de voksne have en velfortjent pause, er der 30 % rabat på filterkaffe i Havens kiosker.

Zookort er gyldig fra købsdatoen, og medlemskabet af ZOO er fortløbende og fornyes automatisk hvert år. Medlemskabet fortsætter, indtil du opsiger det.

Som medlem af ZOO får du dit eget Zookort enten i ZOOs app eller fysisk, der giver adgang til ZOO hver dag året rundt. Gennem dit medlemskab til ZOO er du med til at støtte ZOOs vigtige arbejde med at redde truede dyr, bevare udsatte naturområder og avlssamarbejdet. Du får også en lang række fordele kun for medlemmer, såsom muligheden for at tage en gæst med gratis i ZOO på udvalgte dage, 20% rabat på eksklusive tæt på dyrene-oplevelser og rabat på entrébilletten til danske attraktioner. Se alle dine fordele som Zookortholder her.

Få én på opdageren i ZOO

I Zoologisk Have København kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. ZOO er fyldt med opdagelser hver dag 365 dage om året. Alverdens opdagelser venter.

Priser

Zookort Voksen
Pluspris 424,15 kr.
Pris uden abonnement 499 kr.

Zookort Barn (3-11 år)
Pluspris 254,15 kr.
Pris uden abonnement 299 kr.

Zookort Pensionist
Pluspris 339,15 kr.
Pris uden abonnement 399 kr. 

Forbered dit besøg på zoo.dk

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook