LABFRESH

En mere simpel og frisk hverdag med plet- og lugtfri luksusskjorter. Miljøvenligt fremstillet i Portugal af 100% bomuld.

LABFRESH har som mål at ændre forbrugsmønstre. Køb mindre tøj. Vask sjældnere. Brug det i årevis. Ved at anvende de nyeste teknologier udvikler de skjorter, der kan holde til lange arbejdsdage, fester, rejser og ikke mindst kaffe- og rødvinspletter.

  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Når du er logget ind, får du en rabatkode til LABFRESH' webshop.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Beskrivelse

LABFRESH modtog en investering i Løvens Hule i 2017, og er i dag Europas største producent af intelligente skjorter. LABFRESH er historien om et dansk-hollandsk iværksætterpar, som kombinerer dansk design, høj Europæisk kvalitet, og den nyeste teknologi fra Schweiz.

Bagved er det Lotte og Kaspers ambition at lave tøj, der holder resten af dit liv. Ved at vaske dit tøj sjældnere sparer du vand og tid samtidig med, at dit tøj ikke bliver slidt ligeså hurtigt, som når du vasker det efter blot 1 dag på kontoret. Den største tjeneste vi kan gøre miljøet er at gå i det samme tøj i årevis i stedet for at købe nyt hver sæson.

Det er vigtigt for firmaet at alle produkter er OEKO-TEX certificeret i overensstemmelse med REACH og fremstillet i EU af 100% bomuld. I stedet for at benytte kemiske overfladebehandlinger, manipulerer de bomuldsfibrene, før de bliver vævet.

De garanterer pletafvisning i op til 30 vaske for skjorterne, hvis de bliver behandlet korrekt: Du skal stryge dem efter hver vask for at vedligeholde teknologien og forlænge dens levetid - dette gælder kun for pletafvisning.

De lugtfri egenskaber er garanteret hele livet. Husk at du ikke behøver at vaske skjorten, hver gang du har brugt den, og dermed får du glæde af din skjorte i længere tid! LABFRESH kunder vasker i gennemsnit deres produkter efter 3,5 dage, hvilket sparer både vand, energi, tid og penge.

Politiken har undersøgt sagen - læs artiklerne:

LABFRESH udtaler:

'Hvis du er så uheldig at spilde den gode rødvin eller kaffe på skjorten, vil det prelle af. Faktisk vil selv de helt slemme pletter fra olieret mad kunne fjernes ved en simpel vask på 30 grader. Derudover reduceres skjortens svedlugt, da sølvpartiklerne i bomulden dræber de bakterier i dit sved, som skaber den uønskede kropslugt.'

Selve købet foregår hos LABFRESH, og dermed er det til enhver tid deres salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende.

Se alle vores rabataftaler indenfor sko og beklædning her.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook