Better World Fashion

Stilfulde ure, solbriller, tasker og skindjakker skabt af 98% genanvendte materialer. Mulighed for tilbagekøb og leje.

Better World Fashion er et certificeret og prisvindende dansk brand, som har høstet international anerkendelse for deres banebrydende produkter og virksomhed. Politiken Plus er den første eksklusive partner for Better World Fashion i Danmark.

  • Plusrabat 20%
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du vist den rabatkode, du skal anvende i Better World Fashions webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Rabatkoden kan ikke anvendes til leje af produkter.

Beskrivelse

98% reuse - 100% unique
Better World Fashion er som den første danske virksomhed udnævnt til ”Best for the World” af det amerikanske B-Corp. Better World Fashion er blevet anerkendt i både år 2017 og 2018.

Nye håndlavede one-of-a-kind skindjakker, ure, solbriller og tasker af bl.a. genanvendt skind, plastflasker, træ, skateboards og metal.
Better World Fashions produkter skabes ansvarligt i Polen. Tidligere anvendte skindjakker købes af danske NGO’er.

I skabelsesprocessen bliver jakkerne rengjorte ved vask i savsmuld. Efterfølgende bliver de klippet op og indgår i produktionen af nye skindjakker. Foer købes som andengenerations polyester og printes digitalt med forskellige typer af unikt udseende. Metal og lynlåse er af højeste kvalitet, og købes med så stor genbrugsandel som muligt.  

Du kan købe eller leje produkter hos Better World Fashion.
Vælger du at købe en jakke, medfølger der altid en tilbagekøbsgaranti.
Med tilbagekøbsgarantien får du 50% rabat på en ny jakke, når du indleverer din gamle BWF-jakke. Tilbagekøbsgarantien gælder også, hvis din jakke er gået i stykker. Hvis du benytter dig af tilbagekøbsgarantien – og sender din jakke retur, vil din tidligere jakke igen indgå i produktionen af nye jakker.

Du må godt!
Hvis du synes, at bæredygtighed kan være svært at gennemskue, er produkter fra Better World Fashion det oplagte valg for dig. Her er valget let, da størstedelen af negative, miljømæssige konsekvenser er ikke eksisterende.

CEO og grundlægger, Reimer Ivang, udtaler følgende:
”Vores perspektiv på bæredygtigt forbrug er ikke baseret på afsavn eller at sige: ”Du må ikke det og dét, husk at slukke lyset og tage kortere bade. I stedet siger vi ’du må godt!’. Du må gerne skifte jakke ofte, hvis du gør det inden for vores platform. På den måde kan vi sikre, at forbruget sker på en bæredygtig måde, uden negative konsekvenser.”

Better World Fashion har gennemført succesfuld crowdfunding via Kickstarter, solgt jakker i over 24 lande, er præmieret med flere priser både nationalt og internationalt. BWF har desuden et eksklusivt samarbejde med Norges Nationalmuseum. Spring med på bølgen og bliv en del af løsningen. 

Hos Better World Fashion får du altid:

  • Unikke og individuelle produkter med indv. serienummer
  • Altid fri fragt på alle køb
  • Hurtig levering indenfor 1-2 hverdage
  • Gratis retur i op til 365 dage
  • Venlig kundeservice på info@betterworldfashion.com

Nyttige links


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook