GRÜNBAG

Tasker af 90% genanvendte materialer til dig, der vil have høj kvalitet og bæredygtigt design.

Med et stort hjerte for bæredygtigt design har GRÜNBAG siden 2008 arbejdet på at genanvende de mange materialer, der ender som affald.

  • Få 15% Plusrabat
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Når du er logget ind, får du en rabatkode til GRÜNBAGs webshop
  • Koden indtastes hos GRÜNBAG i feltet 'Rabatkuponkode'
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Beskrivelse

 

Dansk design af bæredygtige tasker

Når den århusianske virksomhed GRÜNBAG designer tasker, sker det med inspiration fra det aktive liv i byerne og det omskiftelige danske vejr kombineret med en passion for funktionelt design af kvalitetstasker og genanvendelse af materialer, der ellers ville være blevet kasseret.

GRÜNBAG transformerer spildmaterialer til forskellige kollektioner af kvalitetstasker, der forener funktionalitet og design til alle slags behov. 

I dag tilbyder de et bredt udvalg af farverige tasker lavet i forskellige genanvendte materialer, såsom lastbilpresenning, redningsflåder, reklamebannere og smukke, hvide sejl.

I takt med et verdensomspændende fokus på bæredygtighed og klimaforandringer har det internationale publikum for alvor fået øjnene op for virksomheden.
I 2018 sendte de nemlig tasker til over 25 lande verden over. 


Limited edition: Rygsæk af genanvendte kites - sporty one-of-a-kind taske

GRÜNBAGs rygsæk af smukke, farverige kites er en rummelig og funktionel all-round rygsæk. Den er designet til at blive brugt i hverdagen. Rygsækken har en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer. Desuden har den to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske og er yderst praktisk at have med på farten. Tasken lukkes med et sort gjordbånd med vævet GRÜNBAG logo. 

Alle deres unika tasker bliver designet, håndklippet og syet på deres systue i Århus. 

Taskerne er lavet af smukke, genanvendte kites fra kitesurfere. Detaljerne og de forskellige afklip på materialerne gør hver enkelt taske af kites helt unik. Rygsækken består af to lag; det yderste i genanvendte kites og det inderste af presenning, der er afklip fra produktionen af partytelte og lastbilpresenning. Presenningen sikrer, at tasken får ekstra holdbarhed og slidstyrke. Både gjordbånd og rygsækstropper er lavet af 100% genanvendt polyester.

Se GRÜNBAGs udvalg af unikke tasker her.


Designer og grundlægger, Helen Leegaard, fortæller om sin indstilling til bæredygtigt forbrug:

'Personlige, bæredygtige valg handler for mig om valg af produkter af meget høj kvalitet, så de ting, vi køber, kan bruges i mange år, og stadig har en genbrugsværdi, når vi vælger at skille os af med dem.

Desuden handler det om at købe produkter, der er bæredygtigt produceret af virksomheder, der arbejder for en grønnere fremtid med fokus på genanvendelse og mindre spild'.

GRÜNBAG oplever kunder, der efter 10 år vender tilbage for at få skiftet en rem eller en lynlås. 'Det bliver vi glade for hver gang', fortæller Helen.
'For os giver det rigtig god mening, og vi bliver stolte og glade, hver gang kunder vender tilbage og beder os om at reparere deres taske, så den kan bruges mange år endnu'.

Det er i denne ånd, at de designer tasker, og det er grunden til at en taske herfra altid er både slidstærk, stilren og funktionelt.

Hos grünBAG finder du:

  • Rygsække
  • Skuldertasker
  • Sportstasker
  • Accessories
  • Kollektioner

Du får desuden:

Nyttige links

Få inspiration under flere rabataftaler her.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook