GRÜNBAG

Tasker af 90% genanvendte materialer til dig, der vil have høj kvalitet og bæredygtigt design.

Med et stort hjerte for bæredygtigt design har GRÜNBAG siden 2008 arbejdet på at genanvende de mange materialer, der ender som affald.

  • 20% Plusrabat på Månedens Taske hos GRÜNBAG
  • 15% Plusrabat på hele sortimentet hos GRÜNBAG.
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Når du er logget ind, får du en rabatkode til GRÜNBAGs webshop
  • Koden indtastes hos GRÜNBAG i feltet 'Rabatkuponkode'
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Beskrivelse

Månedens taske i juli: Norr rygsæk i græsgrøn

Hver måned fremhæver GRÜNBAG en unik taske, som Politiken-abonnenter har mulighed for at købe med 20% rabat i den indeværende måned.

Om Norr rygsækken
Norr er en rummelig og funktionel rygsæk, lavet af genanvendte materialer! Rygsækken er designet til at blive brugt i hverdagen med en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer, samt to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.Tasken er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion til lastbiler. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Se Norr rygsækken på billederne 1-3.


Dansk design af bæredygtige tasker

Når den århusianske virksomhed GRÜNBAG designer tasker, sker det med inspiration fra det aktive liv i byerne og det omskiftelige danske vejr kombineret med en passion for funktionelt design af kvalitetstasker og genanvendelse af materialer, der ellers ville være blevet kasseret.

GRÜNBAG transformerer spildmaterialer til forskellige kollektioner af kvalitetstasker, der forener funktionalitet og design til alle slags behov. 

I dag tilbyder de et bredt udvalg af farverige tasker lavet i forskellige genanvendte materialer, såsom lastbilpresenning, redningsflåder, reklamebannere og smukke, hvide sejl.

I takt med et verdensomspændende fokus på bæredygtighed og klimaforandringer har det internationale publikum for alvor fået øjnene op for virksomheden.
I dag sender de nemlig tasker til over 25 lande verden over.


Limited edition: Rygsæk af genanvendte kites - sporty one-of-a-kind taske

GRÜNBAGs rygsæk af smukke, farverige kites er en rummelig og funktionel all-round rygsæk. Den er designet til at blive brugt i hverdagen. Rygsækken har en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer. Desuden har den to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske og er yderst praktisk at have med på farten. Tasken lukkes med et sort gjordbånd med vævet GRÜNBAG logo. 

Alle deres unika tasker bliver designet, håndklippet og syet på deres systue i Århus. 

Taskerne er lavet af smukke, genanvendte kites fra kitesurfere. Detaljerne og de forskellige afklip på materialerne gør hver enkelt taske af kites helt unik. Rygsækken består af to lag; det yderste i genanvendte kites og det inderste af presenning, der er afklip fra produktionen af partytelte og lastbilpresenning. Presenningen sikrer, at tasken får ekstra holdbarhed og slidstyrke. Både gjordbånd og rygsækstropper er lavet af 100% genanvendt polyester.

Se GRÜNBAGs udvalg af kite tasker her.


Fra lædersofa til eksklusive tasker: Ny kollektion af upcyclede lædertasker

GRÜNBAGs nyeste kollektion er lavet af upcyclet læder. Serien er lanceret i 2021, og taskerne heri er håndlavede i Danmark af materialer fra pensionerede lædermøbler.

Kollektionen indeholder tasker i 4 forskellige modeller: en lille clutch, en medium skuldertaske, en stor shopper og et 13" computer sleeve. Farverne er primært de klassiske sorte og brune, men man kan være heldig sommetider at finde et eller flere af modellerne i en lidt mere våget farve som hvid, rød, blå, osv.

Da brugt læder har patina, er hver taske unik, og man må forvente små farve variationer fra taskerne på billederne.

Se GRÜNBAGs udvalg af lædertasker her.


Hos grünBAG finder du:

Du får desuden:

Nyttige links

Få inspiration under flere rabataftaler her.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook