Le Pirol

Langtidsholdbart, økologisk og lokalt produceret strik.

Den første kollektion fra Le Pirol så dagens lys i august 2018 og består af tidløse designkvaliteter, som alle er skabt ud fra brandets tre grundlæggende principper: Lokal produktion, organisk uld og tidløst design.

  • 15% rabat på alle produkter i webshoppen
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herefter får du vist den rabatkode, du skal anvende i Le Pirols webshop.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Beskrivelse

Designer Morten Underbjerg der står bag Le Pirol er oprindeligt fra det nordlige Danmark og har mere end 10 års erfaring som designer for modehuse både hjemme og i udlandet. Han dimitterede som designer fra Londons mest anerkendte designskole og har en kandidatgrad fra Royal College of Art i London.

”Efter flere års erfaring i modebranchen traf vi beslutningen om, at nu måtte tingene gøres helt anderledes og med god samvittighed,” fortæller han.

Le Pirol består af få styles, som alle er skabt ud fra brandets tre grundprincipper: Lokal produktion, økologisk uld og tidløst design. 

”Jeg er virkelig glad for og stolt af, at vi kan producere vores strik herhjemme. Vi er førende inden for lokalt produceret strik, og vores tøj er lavet til at holde i lang tid, så vi kan være med til at skåne miljøet,” siger Morten Underbjerg om det nye brand.

”Vi elsker stil og mode, men vores vision er at minimere det aftryk, vi sætter på vores miljø. Det gør vi blandt andet ved at udnytte alle vores biprodukter og ved løbende at introducere nye styles frem for at have sæsonvarer,” tilføjer han.

Det samarbejde, som Le Pirol indgår i, skal først og fremmest have en fair, mindre miljøbelastende og etisk tilgang til produktion. Netop derfor er den lokale produktion vigtigt, forklarer Morten Underbjerg: 

”Vi ved, at god kommunikation og et tæt samarbejde med vores partnere giver bedre produkter og længere holdbarhed. Tætte relationer giver færre fejl og mindre overproduktion, og samtidig er det en unik mulighed for at arbejde med løsninger, der reducerer eller helt undgår spild.”

”Vores garn er GOTS-certificeret, 100% økologisk, genanvendelig, biologisk nedbrydelig og produceret med omtanke for dyrevelfærd. Vi er ikke perfekte, men vi gør vores bedste for at gøre en forskel,” siger designeren.

Le Pirol skiller sig desuden ud ved at omfavne ’direct-to-consumer’, som endnu ikke er en udbredt forretnings-model blandt danske brands. Hele kollektionen bliver forhandlet i brandets onlinebutik.

Læs mere om Le Pirols materialer og produktion her.

Hos Le Pirol får du altid:
  • Levering for 19 kr.
  • Hurtig levering inden for 2-4 dage.
  • Venlig kundeservice på hello@lepirol.com og tlf. 6170 8804

Nyttige links:


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook