Nyhed: Nordgreen

Den københavnske virksomhed Nordgreen designer minimalistiske ure til overkommelige priser.

Nordgreen sammenkobler formål og funktionalitet med et tidløst look, der kan bruges på tværs af generationer.

20% Plusrabat + ekstra rem
  • Få 20% Plusrabat hos Nordgreen.
    • Ved køb af et Nordgreen ur, får du som Politiken-abonnent en gratis rem med efter eget valg.
  • For at få rabatten skal du være abonnent og logget ind på Plus.
  • Herefter får du vist en rabatkode, du kan anvende i Nordgreen’s webshop.
  • Koden indtastes i rabatkodefeltet og prisen vil automatisk blive reduceret.
  • Koden gælder ikke allerede nedsatte varer, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Beskrivelse

Om Nordgreen

Nordgreen’s historie begyndte i 2017 med ideen om et ”aktivt” brand, der bruger veldesignede ure til at sætte gang i en positiv ændring. Grundlæggeren, Pascar Sivam og Vasilij Brandt, forestillede sig ur-designs med rødder i den rige skandinaviske tradition, der sammenkobler formål og funktionalitet med et tidløst look, der kan bruges på tværs af generationer.

Nordgreens vision og ansvarlighed

Nordgreen’s vision er at være pionerer indenfor inspirerende, skandinavisk design, og bruge virksomheden til at skabe opmærksomhed om og handling for de problemer vores planet, og menneskeheden står over for. Nordgreen er bevidst om deres ansvar og støtter initiativer, der arbejder med ansvarlig udvikling, med fokus på miljøet og mennesker.

Dette gør Nordgreen ved at støtte deres NGO-partnere indenfor sundhed (Pratham UK), uddannelse (Cool Earth) og miljø (Water for Good) ved hjælp af deres Giving Back program. Nordgreens Giving Back program handler om, at for hvert solgt ur, støtter de en af deres 3 NGO-partnere med et beløb. Når man handler hos Nordgreen, har man som kunde også medbestemmelse over hvilken af 3 NGO'er, ens køb skal støtte. Selv hvis man ikke aktivt vælger et formål, bliver en portion af det solgte produkt ligeligt fordelt mellem NGO’erne.

Herudover er Nordgreen B Corp certificeret, hvilket betyder, at de er en del af en sammenslutning af globale virksomheder, der møder en række høje standarder for social og miljømæssig ansvarlighed. Dette betyder også, at de er formelt forpligtet til at donere mere end 20% af deres overskud hvert år til velgørenhed.

Se og læs mere om Nordgreens B Corp certificering her.

Se og læs mere om Nordgreens Giving Back program

Nordgreens design

Nordgreen’s designs kommer indefra. Det handler om omtanke. Kvaliteterne og æstetikken fra deres hjemby København er i fokus. Deres mål - at give mere end bare et ur, men at give et inspirerende indblik i København, med sin tidløse æstetiske tiltrækning, der møder præcision og funktionalitet. 

”Med en nordisk tilgang til design, så er det overvejelserne der kommer først. Jeg leder efter en mening, før jeg designer noget som helst. Så vender jeg mig mod naturen for inspiration, for at finde det mest harmoniske udtryk. Jeg designer omhyggeligt hver enkelt del individuelt, til at være en del af et hele og til at respektere materialerne og funktionen. Det er sådan jeg prøver at vise urets essens. Jeg foretrækker at efterlade en diskret signatur på de produkter jeg designer, og invitere folk til at leve med det, som en historie med en åben slutning.” - Chef Urdesigner Jakob Wagner, 2020

Nyttige links:

 

Se alle vores rabataftaler her.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook