Önling

Unik nordisk strikdesign og slow fashion.

Hos danske Önling finder du dit yndlingsstrik. Klassiske designs med lang levetid, produceret af dig og dine strikkepinde i naturligt, bæredygtigt garn. Du finder også Hanne Falkenbergs flotte klassiske designs med fokus på kvalitet.

  • Få 15% Plusrabat i Önlings webshop.
  • For at få rabat skal du være abonnent og logget ind på Plus
  • Herefter får du en rabatkode, du skal anvende i Önlings webshop
  • Rabatkoden gælder ikke på strikkebøger og strikkeboxe samt allerede nedsatte varer.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder

Beskrivelse

Om Önling

Önling er skabt ud af en passion for bæredygtighed kombineret med skaberglæde og kreativitet. Hos Önling har de en ambition om at designe deres kunders yndlingsstrik. De ting, som du bruger igen og igen, i mange forskellige sammenhænge, fordi de får dig til at føle dig godt tilpas og er alsidige og klassiske i deres udtryk. Som deres navn viser, er det en ambition, de tager ret seriøst

Deres klassiske designs kombineres med bæredygtige garner i naturmaterialer. Hos Önling kan du købe løsopskrifter, garn i løse nøgler samt garnkits i flotte farvekombinationer. Desuden er de kendt for deres Strikkeboxe, hvor du får en box fyldt med forkælelse: Luksusgarn, eksklusive opskrifter, inspiration og ekstragaver, samtidig med at du sparer cirka 30% på indholdet.

Slow fashion

Hos Önling arbejder de ud fra, at deres designs skal have lang levetid eller som det hedder i branchen 'slow fashion'. Disse værdier gennemsyrer alt, hvad de laver og designer. Deres strikkeopskrifter til håndstrik er i en Nordisk, klassisk stil, og de producerer egne, bæredygtige garner på et familiedrevet spinderi i Italien - alt sammen ud fra det princip, at for at det kan blive dit yndlingstøj, skal det være lavet af gode, naturlige materialer. Når uld bruges til håndstrik, bliver det bæredygtigt på sin helt egen måde. Når du med egne hænder og strikkepinde producerer din nye yndlings-beklædningsgenstand, sker det med minimal påvirkning af miljøet. Helt uden udledning fra produktion og forurening fra emballage og transport. Og levetiden på smuk beklædning produceret af dig selv er meget lang. 

Önlings eget garn

Önling producerer og sælger sine egne garner, som er produceret på et familiedrevet garnspinderi i Italien. Garnet er bæredygtigt produceret og svarer til økologiske standarder og har følgende certifikater: Defra Animal Welfare, Caregora (angora), NWD integrity program (wool) / Sustainawool, TF Traceability & Fashion / Tessile & Saltute / REACH, Origine Preferenziale / Preferential Origin. Uld er et fornybart materiale, og al deres uld kan spores helt tilbage til det enkelte får på den enkelte mark. Deres leverandører kan stå inde for, hvordan fåret er blevet behandlet og ulden fremstillet - og naturligvis er al deres uld mulesing-free.

Hanne Falkenberg design

Hos Önling er de meget stolte over, at de har fået lov til at føre de mange flotte Hanne Falkenberg designs videre, og at Hanne Falkenbergs designs, i form af strikkekit med garn og opskrifter, nu primært kan købes på Önlings webshop.

Hanne Falkenberg står både bag en lang række smukke designs i det unikke Shetlandsgarn, som mange af modellerne originalt er strikket i. Begge dele videreføres hos Önling, og du vil altså stadig kunne købe kits til modellerne indeholdende både en Hanne Falkenberg opskrift og originalt Hanne Falkenberg garn.

Se hele kollektionen af Hanne Falkenberg design her.


Nyttige links

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook